Ga naar inhoud


Telenet koopt Base


astro iris

Aanbevolen berichten

Telenet heeft Base over genomen. Base maakte deel uit van KPN en had een mobiel netwerk. Met deze overname wil Telenet investeren in een eigen mobiel netwerk, het krijgt er op slag heel wat klanten bij, bij de al 900.00 die het bezit.  Nu huurde Telenet het Mobistar netwerk voor mobiele data. Nu Telenet Base heeft overgenomen zijn er in Belgie nog slechts 2 grote spelers op de markt, Proximus en Telenet, de derde is Mobistar die met deze overname de grote verliezer is.  www.zita.be/nieuws/binnenland/3800769_telenet-neemt-base-over

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ja en daar wringt het schoentje en dan maar warm en koud blazen en alles blijft zoals het is. Dit even off topic maar hadden ze ook een tijd geleden een nieuw sportkanaal voor Belgisch voetbal beloofd? Het blijft oorverdovend stil daarrond, wie zou dat tegen houden denk je?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hopelijk gaat Telenet eens eerst fors in dat Base netwerk investeren...

Belkwaliteit is über, maar data... zielig. Op mijn werk geen 3G, in mijn dorp geen 3G. Terwijl Proximus en Mobistar op dezelfde plaatsen resp. 4G en 3G hebben.

 

Ooit overgeschakeld van Base naar Telenet... Wordt hopelijk geen probleem :confused:

Veel plaatsen met Base 3G haalt dat ding evengoed geen snelheid. Nog werk aan de winkel jongens.

VU+Duo4K op Loewe Bild 5.65 OLED UHD HDR tv,  Raspberry Pi3 + Apple TV HD in bureau op Loewe Individual 46, Apple TV 4K op slaapkamer icm Loewe Bild 5.55 LCD in kast van ART55 😅

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nu Mobistar later dit jaar op de kabel komt met een Televisie aanbod, is dit hun manier om ze aan de kant te proberen zetten, op een sluwe manier (zoals we ze onderhand wel kennen) komen ze zo van die huur af bij Mobistar (voor het gebruik maken van hun draadloze netwerk).

 

Mobistar verliest een pak inkomen, wat ze in een moeilijk daglicht stelt i.v.m de grote investeringen die ze moeten doen voor een volledig TV pakket op te starten, Telenet zijn monopoly gewoon doet zich dus weer van zijn smalste kant zien, met de zoveelste overname in zijn bestaan, en weeral met de bedoeling een concurrent opzij te zetten.

 

Hopen dus dat deze vlieger niet opgaat.

GIGABLUE UHD QUAD 4K  :D  XTREND ET8500 / ET7500  ;)  VU+ Duo2 / VU+ Solo SE  :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...