Spring naar bijdragen
Emekli

Vu Plus Duo 2 Bij opstart Open PLi krijg ik eerst nog even het VTi start up te zien

Aanbevolen berichten

Emekli    65

Het onderwerp boven aan zegt het al, hoe krijg ik dit weg?.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
ceesv    10

Het is al eerder behandeld, even de zoekfunctie erop loslaten?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Emekli    65

Hier heb ik niks aan wel geprobeerd.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Emekli    65

Jij en open PLI heb je er enkel over horen klagen dus vreemd is het wel!

https://forums.openpli.org/topic/31054-vuduo²-splash-screen-restore-not-included-in-openpli-pack/

 

Ik heb alleen geklaagd over de internet verbinding die steeds weg viel en die heb je nodig voor.o.a. voor DBE en updates.

 

Ik moet ergens iets fout doen, maar krijg VTi er niet op zoals het hoort en dat ligt niet aan hen maar wel aan mijn onkunde.

 

Helaas, ondanks lid van het Open PLi forum, krijg ik dit:

 

Sorry, we couldn't find that!

 

[#103139]

You do not have permission to view this forum

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
stevie-v    157

Wat moet er nu gaan gebeuren wat gaat er mis met VTI?

bewerkt door stevie-v

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Tonskidutch    357

de vraag beantwoorden

 

bekend is het bootsplash image van VTI...

die is te verwijderen voor OPENPLI ...

 

hoe is al geschreven

ik weet enkel niet waar

en daarom rottig reageren zie bericht #3 (als reactie op ceesv) is echt niet nodig

 

zoeken kun je best zelf

post-30989-0-32751700-1487265671.gif

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
stevie-v    157

Ceesv zien bericht #4

bewerkt door stevie-v

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Emekli    65

de vraag beantwoorden

 

bekend is het bootsplash image van VTI...

die is te verwijderen voor OPENPLI ...

 

hoe is al geschreven

ik weet enkel niet waar

en daarom rottig reageren zie bericht #3 (als reactie op ceesv) is echt niet nodig

 

zoeken kun je best zelf

 

 

Ik vind dit een kort antwoord en de zoekfunctie geeft mij geen antwoord.

Meer kan ik er niet van maken, want ik heb er niks aan.

 

Het is zeker niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen.

 

Heb mij aangemeld bij het Open PLi forum en krijg alleen dit "Sorry, we couldn't find that!.

 

Iedereen die dit forum opent krijgt allerlei onderwerpen, die krijg ik dus niet in het OP forum.

Dus ik kan er niks mee.

bewerkt door Emekli

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
ceesv    10

In bijdrage 4 en 8 staat toch echt beschreven wat je moet doen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
bram46    0

Ik vind dit een kort antwoord en de zoekfunctie geeft mij geen antwoord.

Meer kan ik er niet van maken, want ik heb er niks aan.

 

Het is zeker niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen.

 

Heb mij aangemeld bij het Open PLi forum en krijg alleen dit "Sorry, we couldn't find that!.

 

Iedereen die dit forum opent krijgt allerlei onderwerpen, die krijg ik dus niet in het OP forum.

Dus ik kan er niks mee.

 

Dat PLI forum is dan ook niet meer wat het ooit was. Berichten die ze daar liever niet zien worden meteen weer verwijderd.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Emekli    65

Als ik tijd heb, zal ik eens op het Duitse forum kijken, dit is speciaal voor de Vu+ boxen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


  • Onlangs hier   0 leden

    Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

×