Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy

Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Welkom op Sat4all! Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, kan je gratis registreren. Geregistreerde leden kunnen o.a. gebruik maken van de volgende extra functies:
  • Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten
  • Abonneren op bericht-updates
  • Je eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken
  • Downloaden van bijlagen
  • Uitgebreide zoekfunctie
Dus... registreer nu geheel gratis op Sat4all!


Wij respecteren je privacy!


Foto
VU Plus algemeen

VU+ Solo2 en Duo2: afstandsbediening compatibel?

VU Plus

Beste antwoord wiz , 18 februari 2017 - 09:18

minplus, die afstandsbediening is in te stellen voor welke vu box je hem wit gebruiken.

 

Druk toets 2 en 7 in totdat de led blijft branden (3 sec ofzo)

Druk op de help toets

Kies de mode:

0001 (Solo / Duo)

0002 (Uno / Ultimo)

0003 (toekomstige...
Lees het volledige bericht


  • Login om te beantwoorden
22 reacties in dit onderwerp

#1 Offline Zilverhippie - Geplaatst: 17 februari 2017 - 11:17

Zilverhippie

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 35 berichten
  • LocatieWaarschoot

Hallo,

 

Kan ik de afstandbediening van een VU+ Solo2 ook gebruiken voor het bedienen van een VU+ Duo2 of zijn er beperkingen?

 

Mvg,

 

Philip





#2 Offline bellejt - Geplaatst: 17 februari 2017 - 11:34

bellejt

    Sat4all Fan

  • Leden
  • 1741 berichten

dacht dat dat dezelfde afstandsbedieningen waren.Althans nieuw model.


  • Zilverhippie vindt dit leuk

Groetjes,salutations,greetings.
1 x Triax 1,10bvast 4 sats + 1 x Triax 88 cm rotor
Vu + Duo2 twin sat tuner  4 X DVB-S2 OpenVix + idem dual tuner and remote fallback

Edision optimuss OS 1  Openvix (via ethernetconnectie/WIFI)


#3 Offline Zilverhippie - Geplaatst: 17 februari 2017 - 11:52

Zilverhippie

    Proef lidmaatschap

  • Leden
  • 35 berichten
  • LocatieWaarschoot

Is dit model:

Vu%2B_Universal_Remote_Control.jpg



#4 Offline blackeyes - Geplaatst: 17 februari 2017 - 11:57

blackeyes

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 1095 berichten

zeker werkt die perfect op de solo 2 en de duo 2


  • Zilverhippie vindt dit leuk

vu duo//vuduo2//mutant hd51 4k // 65 inch lg4k

2 keer gibertini 100 // t90 // triax 88


#5 Offline bellejt - Geplaatst: 17 februari 2017 - 13:16

bellejt

    Sat4all Fan

  • Leden
  • 1741 berichten

is de oude versie maar normaal compatible :)

 

Is zelfs beter van kwaliteit dan deze van de duo2.Heb de mijne hier vervangen door een logitech 600


Dit bericht is bewerkt door bellejt: 17 februari 2017 - 13:16

Groetjes,salutations,greetings.
1 x Triax 1,10bvast 4 sats + 1 x Triax 88 cm rotor
Vu + Duo2 twin sat tuner  4 X DVB-S2 OpenVix + idem dual tuner and remote fallback

Edision optimuss OS 1  Openvix (via ethernetconnectie/WIFI)


#6 Offline minplus - Geplaatst: 17 februari 2017 - 20:14

minplus

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2164 berichten

Het is zo te zien dezelfde als die van de Duo en van de Solo 4K.

Die werken hier helaas absoluut niet goed op de Duo 2.


VU+ Duo met open pli, Max 2100+ en 220, Gregorian, Big bisat, LCD en een glasbakplasma


#7 Offline wiz - Geplaatst: 17 februari 2017 - 21:22

wiz

    Moderator

  • Moderators
  • 4744 berichten

die remote moet gewoon prima werken op de duo2.

 

Ik heb dezelfde voor mijn uno en die werkt 100% op de duo2.


VU+ Duo2  met VTi  11 VU+ Uno met VTi  9.0.2

geen Canal Digitaal meer en geen Sparql iptv meer
Triax 78, astra 1,2,3, HB


#8 Offline minplus - Geplaatst: 17 februari 2017 - 22:41

minplus

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2164 berichten

Maf.

De ab van de Duo ziet er 100% hetzelfde uit als deze en die van de solo 4K. Net even de batterijen gecheckt, prima. De Duo en bijhorende TV gestart, prima.

Geprobeerd op de Duo 2, niks. Geprobeerd op de Solo 4K, niks.

De vorige keer deed ie een paar dingen op de Duo 2, maar veel niet, dus niet meer gebruikt. Nu helemaal niets meer.

 

Er zijn dus duidelijk verschillen tussen de identiek uitziende ab's.


VU+ Duo met open pli, Max 2100+ en 220, Gregorian, Big bisat, LCD en een glasbakplasma


#9 Offline wiz - Geplaatst: 18 februari 2017 - 09:18   Beste antwoord

wiz

    Moderator

  • Moderators
  • 4744 berichten

minplus, die afstandsbediening is in te stellen voor welke vu box je hem wit gebruiken.

 

Druk toets 2 en 7 in totdat de led blijft branden (3 sec ofzo)

Druk op de help toets

Kies de mode:

0001 (Solo / Duo)

0002 (Uno / Ultimo)

0003 (toekomstige apparaten)

0004 (toekomstige apparaten)

 

Er zijn ook plugins om de default code die je vu box verwacht te veranderen (of om te controleren welke code je nodig hebt). In diezelfde handleiding staat ook hoe je die remote zover krijgt dat je je tv er mee aan en uit kan zetten en het geluid luider of minder luid.


VU+ Duo2  met VTi  11 VU+ Uno met VTi  9.0.2

geen Canal Digitaal meer en geen Sparql iptv meer
Triax 78, astra 1,2,3, HB


#10 Offline tvr4ever - Geplaatst: 18 februari 2017 - 16:50

tvr4ever

    Lid

  • Leden
  • 183 berichten

Werkt perfect samen met de Duo2, ik gebruikt dezelfde, VEEEEEEEEEEEEL betere kwaliteit dan de standaard Duo2 afstandsbediening. De Duo2 standaard afstandsbediening ziet er mooi uit, maar de knoppen houden het niet erg lang uit, het oude meer simpelere model werkt altijd.



#11 Offline minplus - Geplaatst: 18 februari 2017 - 21:01

minplus

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2164 berichten

Znx Wiz.

 

Ik zie de duo2 alleen niet in het rijtje staan. Of is dat toekomstige apparaten 3 of 4?

 

Tot nu overigens geen problemen met de ab van de duo 2.

Het blijft natuurlijk mateloos irritant en uiterst stompzinnig dat ze een totaal andere ab uitbrengen (wat een onbenullen daar bij de ontwikkelings- en pr-afdeling) maar zelfs een ouwe zak als ik went wel aan de 6 knoppen die je standaard gebruikt. Ook al heb ik veel liever de oude ab.


VU+ Duo met open pli, Max 2100+ en 220, Gregorian, Big bisat, LCD en een glasbakplasma


#12 Offline wiz - Geplaatst: 19 februari 2017 - 08:43

wiz

    Moderator

  • Moderators
  • 4744 berichten

je zou even de  plugin kunnen installeren die de remote control code kan laten zien en veranderen. Dan kan je zien welke code de duo2 gebruikt.

 

Dit is wat mijn duo2 zegt:

Bijgevoegd bestand  1_0_1_2814_806_2_11A0000_0_0_0.jpg   28,02K   0 downloads

 


VU+ Duo2  met VTi  11 VU+ Uno met VTi  9.0.2

geen Canal Digitaal meer en geen Sparql iptv meer
Triax 78, astra 1,2,3, HB


#13 Offline minplus - Geplaatst: 19 februari 2017 - 16:17

minplus

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2164 berichten

Eerst eens de methode met toets 2 en 7 geprobeerd maar er gaat nergens een led branden.

Nadere beschouwing van de ab van de Duo laat zien dat de bovenste 2 knoppen en de 3e en 4e van de rij eronder anders zijn dan bij de ab van de solo4K.

Dat lijkt dus niet te gaan werken.

 

Plugin geïnstalleerd en krijg idd. dit beeld.

Is het nu de bedoeling dat ik deze 2 in een 1 verander? Dus niet de ab maar de instelling in de tuner?


VU+ Duo met open pli, Max 2100+ en 220, Gregorian, Big bisat, LCD en een glasbakplasma


#14 Offline wiz - Geplaatst: 19 februari 2017 - 16:23

wiz

    Moderator

  • Moderators
  • 4744 berichten

De witte toets links boven daar zit een rode led in. Die gaat als het goed is branden als je een toets indrukt. Als je 2 en 7 tegelijk indrukt zal op een gegeven moment de led blijven branden. Dan op de help toets drukken en 0001, 0002, 0003 of 0004 toetsen.


VU+ Duo2  met VTi  11 VU+ Uno met VTi  9.0.2

geen Canal Digitaal meer en geen Sparql iptv meer
Triax 78, astra 1,2,3, HB


#15 Offline minplus - Geplaatst: 19 februari 2017 - 16:39

minplus

    Sat4all Core Member

  • Leden
  • 2164 berichten

Dat vreesde ik al.

Die witte toets zit nl. niet op de ab van de duo.

 

Vu+-Duo-003.jpg


VU+ Duo met open pli, Max 2100+ en 220, Gregorian, Big bisat, LCD en een glasbakplasma






Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht