Ga naar inhoud


F1 verdwijnt achter de decoder. Wie stapt over?


The Iron Maiden

Aanbevolen berichten


Ja net nu er weer een Nederlander (Frijns) zich aandient in de F1 welliswaar als testrijder omdat er een mindere rijder voorrang krijgt bij de renstal niet om de rijders kwaliteiten maar veel poen mee brengt......... geen objectieve sport in mijn ogen en daarom geen abbo waard omdat het dus niet zo is dat de beste rijders zich in de F1 bevinden maar achter de top wel de rijders die het meeste geld meebrengen en meestal het minste presteren helaas. Geld eigenlijk wel voor veel sporten.....

Deze sport krijgt hier in Nederland daarom nog minder aandacht wat nog minder adverteerdes aantrekt en op den duur dus zo klein wordt en daarom verdwijnt uit het Nederlandse TV aanbod, kijk maar eens wat er bij onze Motorsport is gebeurd, daar is ook weinig meer live van te zien helaas.

aangepast door hugogertie

VU Duo 4K se pli 8.1 dvb-c + s / ET 8000 pli 8.1 dvb-c + s / Vu+ Uno 4k se pli 8.1 

Link naar reactie
Delen op andere sites

die zitten wel in een uitloopfase volgens mij en stoppen er volgend jaar mee

 

Waar haal je dit vandaan? De huidige deal in de UK (gedeelde rechten BBC en Sky) loopt tot 2018. Dus tot dan kan je de helft van de races per seizoen live op BBC kijken. De exclusieve deal van BBC liep tot en met 2013, maar vorig jaar hebben ze dat contract open gebroken en een deel verkocht aan Sky om kosten terug te winnen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mooi, kunnen de happy few betalen voor de hoge salarissen in de sport van heden ten dage..

Alle kosten lopen zo hoog op dat het voor de omroepen niet meer op te brengen is de uitzendrechten te bemachtigen enkel door reclame inkomsten.. wellicht zet een drastische terugloop in de kijkcijfers een rem op de almaar stijgende kosten die er in de sport omgaan.

Voetbalclubs die ten onder dreigen te gaan omdat ze de torenhoge salarissen van de spelers niet meer kunnen opbrengen worden door de gemeenten overeind gehouden met belastinggeld. :(

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
  • Moderator

Een ontvanger die geschikt is voor ORF, dus in principe elke ontvanger met het bijbehorende kaartje.

 

Natuurlijk zullen er ook andere mogelijkheden zijn, die het kaartje vervangen, maar die worden hier niet besproken.

 

Terug on-topic.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alleen RTL duitsland(reclame ramp) en de BBC (de helf van de wedstrijden) zijn FTA, de rest zoals Sport1 (duits) en TF zijn gecodeerd (alleen TF1 Suisse op 9oost is fta, hoezo keus genoeg. :sick:

Olav Mol twitterde op 24 januari: ''sport1 heeft de rechten voor live races. Dus achter de decoder'' :mad:

Sport1 Duitsland is FTA, dus de vrijdag trainingen kunnen ten allen tijden live bekeken worden. BBC zend ook nog altijd hoogtepunten uit van de races die ze niet live uitzenden. En er zijn nog altijd gratis internet streams te vinden, ook van de betaalzenders.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...