Ga naar inhoud


Animal Planet is de zender van de maand juni 2019


Noordzee

Aanbevolen berichten

bron: canaldigitaal.nl

 

Ben jij een echte dierenliefhebber? Een wildlife- en natuurfanaat? Goed nieuws! In juni is Animal Planet zender van de maand bij Canal Digitaal en dus toegankelijk voor alle abonnementen. Van kleine insecten tot huisdieren en zelfs de gevaarlijkste jagers in het wild. Kijk heel de maand naar de beste programma’s over het dierenrijk op de prachtigste plekken op aarde. Animal Planet uit het Familie HD-pakket is te zien op kanaal 48 of via de Canal Digitaal TV App.

Kijktips Animal Planet

Van het redden van bedreigde diersoorten tot het spotten van natuurwonderen. De programma’s op Animal Planet zijn gemaakt voor en door de grootste dierenliefhebbers. Geniet van de beste programma’s over de flora, fauna én het dierenrijk van over heel de wereld. Wij zetten een aantal topprogramma’s op een rijtje die je zeker niet wilt missen:

Dodo Heroes

Een dier in nood? Geen probleem voor de dierenvrienden uit Dodo Heroes. In dit programma kijk je naar inspirerende verhalen over dieren die in nood verkeren en worden gered door de mens. Waar ook ter wereld. Elke aflevering laat zien hoe hecht de band tussen mens en dier eigenlijk is. Van kangoeroes tot zeehonden en zelfs olifanten: iedere redding en bescherming brengt weer een uniek verhaal met zich mee. Samen werken de Dodo Heroes aan een betere wereld door de zwaksten onder ons te beschermen.

Vanaf 1 juni | Animal Planet | 20:00 uur

Protect Our Planet

Van Europa tot Kenia en zelfs Alaska: in Protect Our Planet worden de meest afgelegen gebieden ter wereld en de wilde dieren die er leven centraal gesteld. Dit programma bestaat uit een reeks van afleveringen die iedere keer inzoomen op een ander gebied. Elke aflevering staat hetzelfde centraal: het beschermen van de dieren, hun leefgebied en de natuur. Je ziet onder andere:

Extinct Or Alive – Bioloog Forrest Gallante reist rond de wereld om met de nieuwste technologie uitgestorven dieren op te sporen.

Into Alaska – Volg een team van jachtopzieners en hun werkzaamheden in de prachtige naturen op het eiland Kodiak en schiereiland Kenia.

Wildest Europa – Ontdek de laatste grote wildernissen binnen Europa.

Restoration Wild – Jay Chaikin en zijn team geven oude gebouwen en schuren een nieuwe bestemming door ze om te bouwen tot prachtige woonruimtes.

Trailblazers – Volg een groep survival-experts op de voet in wetenschappelijke expedities naar gevaarlijke gebieden.

Vanaf 1 juni | Animal Planet | 07:15 uur

Solved

In dit programma zie je de meest spectaculaire gebeurtenissen uit dierenwereld die op beeld zijn vastgelegd. Van een spin die fonkelt tot een dier die een grap uithaalt of een haai die in een vreemd gebied aanspoelt. Een groep deskundigen analyseert de beelden en probeert met een wetenschappelijke oplossing te komen. Lukt het hen de mysteries op te lossen?

Vanaf 24 juni | Animal Planet | 19:10 uur

Geregistreerd lid Sat4All sinds : 6-6-2001 (oorspronkelijk 1-12-2000)
Ontvanger : VU+ DUO 4K  (Digitenne via DVB-T2 en FTA-zenders via DVB-S2X en streams) 
Schotel : Visiosat Bisat
Ontvangst van : Astra 1, Astra 2, Astra 3 en Hot Bird

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...