Jump to content


Streamen via webif werkt slecht met nieuwe VTi


ceesv

Recommended Posts

  • Moderator

Met de nieuwe VTI release merk ik dat de box regelmatig vast loopt wanneer je via de webif video streamt.

Zowel het beeld op je tv, via HDMI als via de webif gaat regelmatig bevriezen.

Heeft iemand dezelfde ervaring?

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link to comment
Share on other sites


Nee, hier loopt alles als vanouds. Het gaat zelfs beter, want de Ultimo 4K crasht niet meer bij Fast Channel Change. Het gaat wel iets langzamer, maar wel stabiel.

Edited by Donkeyman

VU+ Ultimo 4K PLI 8.x dual DVB-S2 FBC tuner met 750Gb WD Blue, VU+ Zero 4K PLI 8.x  Visiosat G4 Quadro met 3 Alps quad en 1 Inverto Ultra Black quad, LG G1 Oled Evo 77 inch, Sony Bravia KDL 65-XD7505, , Nvidia Shield TV Pro mediaplayer, Denon AVR-X3500 audioreceiver. Zone 1: 2X Kef IQ90, 2x Kef IQ10, Kef IQ60c, BK XXLS 400 subwoofer. Zone 2: 2X Tangent EVO4. Fritzbox 7590. Synology DS418, Raspberry Pi 3B

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

Nee, de kerstboom staat op 1.000 km afstand.

Op de 2e box, welke ik nog niet heb geupdate heb ik het probleem niet.

Het gaat ongeveer 1-2 minuten goed, dan stokt het beeld op de tv via HDMI of op de laptop, of op allebei.

Wanneer ik dan de webif verbreek, gaat het beeld weer verder op de tv e kan ik de webif weer starten.

Het heeft te maken met de huidige VTI versie.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

Vandaag wat meer getest, de andere box met VTi 11 werkt nog steeds goed met streamen.

De box met VTi 13 doet het ongeveer 1 minuut goed, daarna blijft beeld en geluid stilstaan op de HDMI uitgang.

Wanneer ik op dat moment het streamen stop gaat het beeld weer verder op de HDMI uitgang.

Andere Oscam geprobeerd, geen verschil.

Streamen van een ongecodeerde zender maakt geen verschil, de softcam lijkt er niets mee te maken te hebben.

De stream instellingen veranderen maakt geen verschil.

 

Wanneer ik een opname stream, werkt het iets langer, maar ook dan stopt op een gegeven moment de HDMI output.

 

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb een test gedaan van vijf minuten en de transcodering instellingen zijn:

poort: 8002

auto set framerate / bitrate: aan

resolutie: 480p

 

Ik stream naar mijn iPad Pro met de app Vu+ Player HD en ben binnen die vijf minuten geen problemen tegengekomen.

 

Ook heb ik via de Safari browser op mijn iPad verbinding gemaak met de webif van mijn Vu solo 4k en zo wat zenders getest, ook daar geen problemen tegengekomen.

Edited by stevie-v

VU solo 4k ,twin satelliet tuner en 1 kabel tuner en VU solo se v2 ,dual kabel tuner...E85 Maximum multi focus schotel en een Triax 88cm schotel met een 2 way Triax lnb rail....5.0w 0.8w 4.8e 9.0e 13e 19.2e 23.5e 28.2e....VTI 14.0.5 - 6 Inverto black ultra twin lnb's en 2 Alps twin lnb's, Nvidia shield tv.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

ik heb het net met mijn vuduo2 geprobeerd, streamen werkt in zijn geheel niet. Op mijn telefoon probeert deze de stream wel te openen, maar er gebeurt dan niets. Op mijn windows 10 desktop exact hetzelfde. Zowel voor streamen als voor een transcoded stream.

 

Na zeker te zijn dat ik nog een beschikbare tuner heb lijkt het soms wel en soms niet te werken. Ik heb nu op mijn desktop netjes beeld en geluid, maar had net alleen geluid en geen beeld. Voordat de webinterface werd geupdate werkte het gewoon altijd, dat lijkt nu niet meer zo te zijn

VU+ Duo2  met VTi  13 VU+ Uno met VTi  9.0.2

geen Canal Digitaal meer en geen Sparql iptv meer
Triax 78, astra 1,2,3, HB

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

smb.conf heeft niets te maken met streamen, dat is alleen als je via het smb protocol bij de disk wil komen. Streamen is via de webinterface Tonski...

VU+ Duo2  met VTi  13 VU+ Uno met VTi  9.0.2

geen Canal Digitaal meer en geen Sparql iptv meer
Triax 78, astra 1,2,3, HB

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.