Ga naar inhoud


Google Alweer Megaboete


Tripleboy

Aanbevolen berichten

De Europese Commissie heeft de Amerikaanse zoekgigant Google woensdag bedacht met een nieuwe megaboete van 1,49 miljard euro. Volgens de Commissie misbruikt Google met zijn advertentiemakelaar AdSense zijn dominante marktpositie in de online advertentiemarkt.

 
 

AdSense is de advertentiemakelaar van Google. Volgens de Commissie zou de techreus in contracten met websites een aantal beperkende clausules laten opnemen die concurrenten verhinderen om ook hun zoekadvertenties op deze websites te plaatsen. “Dit wangedrag heeft tien jaar geduurd en andere bedrijven verhinderd om te concurreren op basis van verdienste en om te innnoveren”, zo lichtte eurocommissaris voor Concurrentie Margrethe Vestager toe.

 

HLN

GIGABLUE UHD QUAD 4K  :D  XTREND ET8500 / ET7500  ;)  VU+ Duo2 / VU+ Solo SE  :)

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb altijd bedenkingen bij dat soort boetes...

Men predikt kapitalisme, vrije handel etc etc... en dan gaat men een prive onderneming een boete geven omdat ze hun zaken zelf regelen en zaken willen doen met een select aantal andere bedrijven, en anderen dus uitsluiten....   ik dacht altijd dat je dat kon, als bedrijf... je hoeft toch niet met iedereen zaken te doen, of van iedereen advertenties te accepteren?

Ze doen maar... maar het is wel hypocriet vind ik...

Naar wie gaat dat geld overigens??  ik denk dat dat nog veel interessanter is om te weten wie dat opstrijkt, dan het gegeven van de boete zelf.

- VU+ Ultimo 4K met 1x DVB-S2 FBC Twin + 1x DVB-C/T2 Dual tuner met VTI icm 2x een CityCom 2000 CCA850 voor Thor 1W en Astra 19.2Ost
 

 

Missachtet wird, was es umsonst gibt  (Else Pannek)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die boete lijkt heel wat, maar de boete´s staan niet in verhouding tot de verdiensten, dus het is een gebed zonder eind. Het wordt tijd om grenzen en voorwaarden te stellen, maar  als ze met die grenzen of voorwaarden aan de haal gaan is het dus voor dat soort gasten einde oefening, weg ermee, echter de politiek heeft, met al die mannen, geen ballen. Meer vrouwen in de politiek dus, een k*t met ballen en een 4-3-3 systeem, dat zal ze leren, of ze zullen in elk geval even aarzelen en dat kan niet meer vandaag de dag, twijfel of respijt  is tegenwoordig een doodvonnis. Google zal wellicht deze reactie ook lezen, of anders ceesv wel. Ga je online, een eufemisme voor, "mag ik ook wat vinden", maar natuurlijk, dat mag maar als wij ( google) dat niets vinden ben je pleite, en monddood.

In Siddeburen was een bok die machtsverhief en worteltrok. Die bok heeft onlangs onverschrokken de wortel uit zichzelf getrokken, waarna hij zonder ongerief zich weer in het kwadraat verhief. Maar 't feit waardoor hij voort zal leven is, dat hij achteraf nog even de massa die hem huldigde met vijf vermenigvuldigde.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

Klikerdeklik.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

15 uur geleden zei de mon:

Dan mogen ze Cookies ook een boete geven

sad-smiley-043.gif Maa eun 1,49 miljaar boete geveu , wa' he'k na werral gedoan ?? sad-smiley-043.gif

C o o kie M o nster

C U L'8'R WEIRDOGAToRS

 

I was born once , as an invasion of the bodysnatchers ,

but the doctor did get a brain-attack !! my name:

 

breedbandwurger 1967

 

casa CM: FTA DVB-S & FTA DVB-S2

Link naar reactie
Delen op andere sites

alweer een boete

is dat nieuws?

ja dat hebben andere "tech reuzen" toch ook en ik ken collegé die geen maand zonder boete met de auto onderweg zijn

dus "so what", gaat men er iets aan doen?

 

indien concurrentie vervalsing en monopolies of ook Kartelvorming verboden is per Europese wetgeving, dan lijkt mij dat geen nieuws en kom maar op met die opbrengst van alle boetes

waar blijft die buit?

Tears Of Hope

Al Di Meola

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het zal wel gewoon een reclame stunt van google zelf zijn, zo kom je wel bijna overal in het nieuws

  • Like 1

You can hate me. You can go out there and say anything you want about me, but you will love me later because I told you the truth.

The truth is still the truth even if no one believes it. A lie is still a lie, even if everyone believes it.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...