Ga naar inhoud


van Gerwen onder het bier gegooid


Sprietje

Aanbevolen berichten

Tijdens de opkomst voor de wedstrijd PCD WK Darts 2019 vanavond kreeg Michael van Gerwen flink wat bier over zich heen. Hij moest daardoor terug naar de kleedkamer om zich op te frissen, zijn ogen uit te spoelen en een schoon T-shirt aan te trekken.
Zijn tegenstander stond geruime tijd op het podium te wachten en de wedstrijd liep vertraging op. Ondanks deze verstoring van de wedstrijd, wist v Gerwen zich mentaal weer sterk te maken en won hij de wedstrijd met 3-1.

De biergooier op opgepakt.

 

aangepast door Sprietje
Link naar reactie
Delen op andere sites


Het kwam veldrijder Sven Nys ook enkele jaren geleden . Iedere ronde als hij op dat punt passeerde wordt hij begoten met bier. Na enkele kletsnatte ronden en hij aankwam op die plaats , zette hij zijn fiets aan de kant , ging naar de overkant naar de biergooier en vroeg wat hem bezielde , hij stamelde een "sorry" en bood zijn excuses aan.
Zo handel je als je een supersporter bent. Het biergooien is ook door deze tussenkomst niet meer gebeurt. Zo kan het ook....

 

 

feedhunting , a crazy hobby !

 

Edison OS mio 4K UHD + Octagon SF8008 4K UHD + Dr.HD F15 + Edison OS mini + Technomate TM-5402 HD M3 CI   , Moteck SG2100 + Deltastar 90 cm + Invacom C120 QDF-031 Quad lnb + SkyStar HD2,TBS5927 , en TT-budget S2-1600 kaart. Channel Master 180 cm schotel + ESX241 lnb voor C-band.

DVB-T2 via Oostvleteren,Egem,Mont des Cats,Bouvigny en Doornik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...