Ga naar inhoud


Eurosport2 in Basis HD pakket?


Gast Dward
Ga naar oplossing Opgelost door Sprietje,

Aanbevolen berichten

Goedemorgen,

 

Ik kom er net achter dat volgens de site van CanalDigitaal Eurosport 2 niet in het basispakket zou zitten. Ik heb het basis HD pakket én Eurosport 2. Hoe kan dat?

Ben benieuwd!

 

Groet!

Edward

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Oplossing

Lees maar hier: www.TotaalTV/nieuws/21966/eurosport-2-in-basispakket-canaldigitaal.html

 

In Totaal TV is het volgende te lezen:

Eurosport 2 in basispakket CanalDigitaal

Beide kanalen van sportzender Eurosport zijn vanaf vandaag (26 januari 2016) onderdeel van het basispakket van CanalDigitaal. Het aanbod van deze aanbieder is via de satelliet te bekijken.

Eurosport 1 is al langere tijd in HD-kwaliteit onderdeel van het digitale basispakket van CanalDigitaal. De Nederlandse versie van Eurosport 2 – alleen in SD bij CanalDigitaal te bekijken – is nu ook met een Basis HD-abonnement te bekijken. CanalDigitaal-klanten met deze abonnementsvorm hoeven zelf niets aan de apparatuur te wijzigen om naar Eurosport 2 te kunnen kijken. De zender is in de fastscanzenderlijst van CanalDigitaal op voorkeuzepositie 29 te vinden.

Eurosport 2 op Astra1-satelliet

Eurosport 2 kan handmatig in een HD-satellietontvanger geladen worden door een zoekopdracht op de frequentie 12.722GHz H - 23.500 – 2/3 DVB-S2 8PSK uit te voeren. Op deze frequentie biedt CanalDigitaal-eigenaar M7 Group drie lokale versies van deze sportzender aan. Eurosport 2 NL is de juiste versie die met het CanalDigitaal Basis HD-abonnement te bekijken is.

 

 

En heb jij wel eens meegemaakt dat CanalDigitaal zijn zaakjes wel op orde heeft?
 

aangepast door Sprietje
Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja, op 26-01-2016 schreef CanalDigitaal Satelliet in hun forum:

Eurosport 2 SD NL in Basis-pakket
Met ingang van vandaag is de zender Eurosport 2 SD NL te bekijken vanaf het Basis-pakket voor bestaande klanten.

Nieuwe klanten ontvangen de zender vanaf het Basis-HD pakket.

Er zijn geen aanvullende handelingen vereist om naar de zender te kijken, de kijkrechten zijn toegevoegd aan de betreffende pakketten.

In de HD zenderlijst bevindt Eurosport 2 zich op voorkeuze positie 29.

Frequentie gegevens : TP1119 – Astra 19,2E – 12.722 – Hor – High – 23.500 – 2/3 DVB-S2 8PSK ( NB, er bevinden zich drie versie van Eurosport 2 op deze frequentie, de versie voor CanalDigitaal is aangeduid met NL).

Met vriendelijke groet,

Henk



Ze doen gewoon maar een dotje bij CanalDigitaal. Het staat nergens bij hun op de site, ook niet op de zenderlijst maar heb jij wel eens een lijst gezien van welke zenders je op een tweede kaart krijgt? Nee, ook niet terwijl er al duizenden keren om gevraagd is.
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja, ik zit nu ook via mijn Eredivisie-live ( of hoe het tegenwoordig ook heet) abo naar een eredivisiewedstrijd in SD te kijken (want op het HD kanaal moet zo nodig de Jupilerleague). Alsof je bril niet goed meer is, zucht....

VU+ Ultimo 4K BT (Pli) 2xDVBs,1xDVB-T2,  VU+duo4kse (DVB-s FBC,DVB-C FBC, USB turbo se DVB-C/T2),,Panasonic TH 42PY-700 FullHD plasma, Triax 78, Astra 19-23-28

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...