Ga naar inhoud


Radio Caroline reduceert zijn live programmatie.


astro iris

Aanbevolen berichten

Radio Caroline heeft van regulator Ofcom, de toestemming gekregen om hun live programmatie , te reduceren van 144 naar 120 uren. In de praktijk betekent dat , dat er tijdens de week alleen van 7u tot 24u live uitzendingen zullen zijn en in de weekends 22u op zaterdag en 19u op zondag live uitzendingen zullen zijn. Volgens directie was 144 uren te hoog gegrepen. Indertijd bij het bekomen van een licentie was dit een voorwaarde van Ofcom.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Tegelijkertijd is Caroline nu officieel op de vingers getikt ("berispt") dat het zich niet aan de regels houdt m.b.t. de programmering:

 

Decision Reflecting our duties to ensure a diverse range of local radio services, community radio licences require the provision of the specified licensed service. This is the fundamental purpose for which a community radio licence is granted. While Ofcom acknowledged Radio Caroline’s explanation that it had misinterpreted the meaning of original output, the Licensee failed to deliver the minimum amount of original output required in its Key Commitments for a period of at least 12 months prior to the Key Commitments change request being submitted. Ofcom’s Decision is therefore that Radio Caroline is in breach of Licence Conditions 2(1) and 2(4). Breaches of Licence Conditions 2(1) and 2(4) in Part 2 of the Schedule to the community radio licence held by Radio Caroline AM Broadcasting Ltd (licence number CR101725BA)

 

https://www.ofcom.org.uk/__data/assets/pdf_file/0024/157830/issue-383-of-ofcoms-broadcast-and-on-demand-bulletin.pdf

Vu+ Duo2 + PLi 4.0 + Fuba DAA110 + Stab 120
Vu+Solo2 + Fuba DAA 850 + multifeed met 2 twin Alps + 1 quattro Alps + 1 twin MTI + PLi 4.0

Link naar reactie
Delen op andere sites

uhm,

Citaat

Beslissing In overeenstemming met onze taak om een gevarieerd aanbod van lokale radiodiensten te garanderen, vereisen communautaire radiovergunningen de levering van de gespecificeerde gelicenseerde dienst. Dit is het fundamentele doel waarvoor een communautaire radiovergunning wordt verleend. Hoewel Ofcom de verklaring van Radio Caroline dat zij de betekenis van de oorspronkelijke output verkeerd had geïnterpreteerd, heeft de vergunninghouder niet de minimale hoeveelheid oorspronkelijke output geleverd die in haar kernverbintenissen was vereist gedurende een periode van ten minste twaalf maanden voordat het verzoek tot wijziging van de kernverbintenissen werd ingediend. De beschikking van de Commissie is derhalve dat Radio Caroline inbreuk maakt op licentievoorwaarden 2.1 en 2.4 van de kernverbintenissen. Schending van vergunningsvoorwaarden 2.1 en 2.4 van deel 2 van de bijlage bij de communautaire radiovergunning van Radio Caroline AM Broadcasting Ltd (vergunningnummer CR101725BA).

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

 

bey bey Caroline?

Oversea

Jaydee

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 11-8-2019 om 08:02 zei Tonskidutch:

uhm,

 

bey bey Caroline?

Een hoop tamtam om een AM zender van 1 kW. Achterhaalde regelgeving. Britten zijn de weg goed kwijt.

Vu+ Duo2 + PLi 4.0 + Fuba DAA110 + Stab 120
Vu+Solo2 + Fuba DAA 850 + multifeed met 2 twin Alps + 1 quattro Alps + 1 twin MTI + PLi 4.0

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...