Jump to content
Sign in to follow this  
Tonskidutch

windows 7 ? dan betalen

Recommended Posts

Citaat

De steun voor Windows 7 eindigt op 14 januari 2020, en het zal waarschijnlijk overal verspreid zijn. Na deze datum zullen er geen beveiligingsupdates meer zijn - tenzij u ervoor betaalt. Enterprise-klanten kunnen een ondersteuningsuitbreiding boeken tegen prijzen vanaf 25 dollar per jaar en apparaat - de prijzen stijgen jaarlijks en zijn tot 200 dollar per PC in het derde jaar.

uit MSN vertaald

Citaat

Windows 7: Kostenpflichtige Supportverlängerung für alle Unternehmenskunden

 
 
Martin Geuß
02.10.2019

 

dus dan toch maar overstappen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik ook van af het eerste moment en ik snap werkelijk niet de weerstand tegen W10....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows 7 onderhand bijna 11 jaar oud en Windows 10 in 2015 uitgekomen. Iedereen kon en kan misschien nog steeds kosteloos overstappen. Zou niet weten wie er aan 7 wil blijven hangen. Ik draai al ruim 4 jaar op 10 zonder noemenswaardige problemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik wel waar het ouderen betreft want er zijn dingen anders dan bij W7. Voor een jongere met wat benul hoeft dat geen probleem te zijn.

Verder heb ik de ervaring met Windows uit het verleden dat een upgrade op je PC hem trager maakt maar ik weet niet hoe het inmiddels is want ik ben al voor W7 aan de Mac gegaan, waar ik dat probleem nog nooit gemerkt heb en je niets nieuw hoeft te leren bij een nieuwere versie, en help alleen af en toe nog eens mensen die problemen hebben met hun PC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Om die reden ook over op een tablet. Gebruik al jaaaaaaaaaaaaaatren geen PC meer.. Wilde ooit mijn laptop even aanzetten om een documentje te maken. Een Intel7 processor met 4GB. Duurde toen een half uur en nóg niet opstarten. Update, herstarten, wéér een update etc. Heb het ding op de grond kapot gesmeten en een tablet gekocht... Doe alleen maar mail en wat documentjes... Nooit ever een PC meer in mijn huis...

Share this post


Link to post
Share on other sites

er zullen altijd onhandige mensen blijven neemt niet weg dat daartegenover miljoenenpersonen vrijwel probleemloos W10 gebruiken..... jaaaaaaaaaaaaaatren geleden was de techniek (niet alleen pc en software) veel gammeler dan nu, maar ja er zijn altijd personen die in het verleden blijven hangen en blind zijn voor innovatie....

Edited by wanderer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows 10 is in elk geval geen virus, want dat is snel en efficiënt.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows 10 is alleen k.t met die achterlijke lange update installatie, bij wat tragere systemen kun je soms 1 uur tot 1,5 uur lang die pc niet benutten, ook dat je pc gedwongen word updates te installeren(s'nachts vanuit slaapstand gewekt word), heb altijd erg veel open staan, wat ik nog moet bekijken en doen, is daarna verdwenen, moet ik weer een hoop gaan zoeken. Ik heb zelf ook nog windows 7 draaien, al moet ik dan toch helaas afscheid van gaan nemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

het is een bericht over het feit dat je geld moet gaan betalen om ondersteuning te blijven houden

dat we bedrijven en instanties kennen waar ze nog ermee werken is een feit

 

denk dat de meesten het er wel over eens is dat windows 10 helemaal niet lastiger is dan die oude versies

doe je voordeel ermee

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 uur geleden zei Tonskidutch:

dat we bedrijven en instanties kennen waar ze nog ermee werken is een feit

Of nog werken met XP/Server2003

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows 7 is zo slecht nog niet, terwijl de feature updates van Windows 10 meer kwaad dan goed doen, dit zie je niet als je je hoofd continu de andere kant op draait. Windows 10 sloopt bij elke feature update mijn radeon drivers en aan gezien deze mijn hele mb aan sturen is mijn hele laptop na een update pas bruikbaar na een voledige uninstall van de M$ drivers en een herinstall van de nieuwe radeon drivers. Geweldig dat Windows 10.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zie het zo ene meneer gates kon niks meer verdienen aan windows 7 en heeft toen windows 8 ,9 gedaan maar die waren zo verschrikkelijk slecht en overhaast dat windows 10 is gekomen , ja ??? je moet wel mee iets anders is er niet voor de gewone verslaafde aan windows ,Zelf heb ik nog een andere computer die draaid op windows 7 zonder problemen met een zeer agressieve virus controller  , windows 10 geeft veel updates en ik weet langzamerhand wel wanneer er een update komt van meneer windows,na de update is windows 10 niet vooruit te branden met het opstarten en later gaat het steeds sneller 1 minuut 10 seconden en ik kan weer werken en dan weet ik het al  JA HOOR daar komt meneer windows weer aan met een update . IK heb gehoord dat er binnenkort een windows nummer zoveel eraan komt en het lijkt een beetje op windows 7 ,Sommige laat ik dat zo zeggen gaan direct overstappen en meneer gates zegt zo ik heb er weer leuk aan verdiend ,ZAL WEL EEN HOOP COMMENTAAR KRIJGEN MAAR WINDOWS 7 WAS ZO SLECHT NOG NIET ZO ZIE IK HET !!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

"gaan direct overstappen en meneer gates zegt zo ik heb er weer leuk aan verdiend"

 

mits een geldige licentie aanwezig is, is overstappen nog steeds gratis.....

Edited by wanderer

Share this post


Link to post
Share on other sites

zo is dat,

overigens er zijn lekken die niet met een virusscanner (ook een agressieve) te dichten vallen

na januari 2020 zullen we het zien

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By pirrewit
   De laatste tijd gaat de virusscan zijn gangetje. Avast is al jaren geprogrammeerd om te starten om 14.00 hr. Dat ging al honderden keren goed maar de laatste weken start hij naar eigen goeddunken ergens tussen 14.00 en 20.00 hr. Nooit meer op een vast tijdstip. In de settings staat nog steeds keurig 14.00.
   De laatste dagen is er ook nog de screensaver die raar doet. Soms valt die gewoon weg en staat er in de instellingen niet meer "foto's" zoals ook al jaren maar simpelweg "geen"  en dan komt er uiteraard geen screensaver. Terug foto's instellen en dan gaat het weer goed maar onbekend voor hoe lang weer. Gebeurd soms eens per dag soms meerdere malen per dag.
   grts
  • By Checkin
   Bij een nieuwe Lenovo laptop wil de installatie van Mcafee niet door lopen/ voltooien. Ik krijg een foutmelding  12152.  Het vreemde is ook als ik bij Microsoft Office 365 wil downloaden/ installeren dat ik daar ook een  melding krijg dat er iets met de verbinding aan de hand zou zijn ?
    
   Om uit te sluiten dat er iets met de verbinding zou zijn,  alles lijkt gewoon te functioneren, websites etc zijn gewoon te benaderen, heb ik de laptop verbonden met mijn hotspot van mijn telefoon (4G).  Nu kan ik beide software installaties wel voltooien .
    
   Wat zou hier de oorzaak van kunnen zijn dat dit niet lukte via mijn vaste Ziggo internet ( modem in bridge) , met een Draytek Vigor  2130 router.
    
    
    
  • By joker55
   korte vraag: waar kan ik de favorietenlijst vinden in windows 10 / edge?
    
   ik copieerde altijd de actuele favorietenlijst uit explorer / win 9 van mijn desktop op een aparte stick als ik met vakantie ga, en had zodoende de actuele lijst voor mijn laptop met win 9.
   nu, sinds kort een andere pc met win 10/edge (klote programma) maar kan nergens de edge favorietenlijst vinden om op mijn laptop te zetten.
   ik zit helaas met edge, aangezien mijn bankprogramma zit te mekkeren als ik internet explorer gebruik, en laptop is te licht voor win10.
  • By marcow
   Beste,
    
   Toen ik vandaag mijn PC opstartte kreeg ik een melding dat Microsoft Edge is aangepast ; ik zie nu een ander pictogram onderaan op de balk staan   ( vorige leek op een e ).
   Als ik voorheen een banksite opstartte kreeg ik een groene  beveiligingsbalk bovenaan de website ivm internet bankieren .
   Deze balk verschijnt nu niet meer .
   Kan ik dit ergens aanpassen
  • By MySat
   Ik heb een Virtuele machine op XP die af en toe aangaat voor een actie. In de afgelopen tijd heb ik mijn netwerk drives op SMBv2 gezet en ik verdenk deze actie van het feit dat ik binnen deze VM geen netwerk drives meer aan kan.
    
   Is er een oplossing binnen windows XP om met een linux server te communiceren of met SMBv2 of een andere netwerk oplossing (FTP, Emailen, USB stick etc is de workaround maar liever niet).
    
    
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy