Ga naar inhoud


windows 7 ? dan betalen


Tonskidutch

Aanbevolen berichten

Citaat

De steun voor Windows 7 eindigt op 14 januari 2020, en het zal waarschijnlijk overal verspreid zijn. Na deze datum zullen er geen beveiligingsupdates meer zijn - tenzij u ervoor betaalt. Enterprise-klanten kunnen een ondersteuningsuitbreiding boeken tegen prijzen vanaf 25 dollar per jaar en apparaat - de prijzen stijgen jaarlijks en zijn tot 200 dollar per PC in het derde jaar.

uit MSN vertaald

Citaat

Windows 7: Kostenpflichtige Supportverlängerung für alle Unternehmenskunden

 
 
Martin Geuß
02.10.2019

 

dus dan toch maar overstappen?

Stay Awhile

Röyksopp

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik wel waar het ouderen betreft want er zijn dingen anders dan bij W7. Voor een jongere met wat benul hoeft dat geen probleem te zijn.

Verder heb ik de ervaring met Windows uit het verleden dat een upgrade op je PC hem trager maakt maar ik weet niet hoe het inmiddels is want ik ben al voor W7 aan de Mac gegaan, waar ik dat probleem nog nooit gemerkt heb en je niets nieuw hoeft te leren bij een nieuwere versie, en help alleen af en toe nog eens mensen die problemen hebben met hun PC.

3x VU+ met Open Pli , 2 Gregorians, 1 Big bisat en 3 LCD's

Link naar reactie
Delen op andere sites

Om die reden ook over op een tablet. Gebruik al jaaaaaaaaaaaaaatren geen PC meer.. Wilde ooit mijn laptop even aanzetten om een documentje te maken. Een Intel7 processor met 4GB. Duurde toen een half uur en nóg niet opstarten. Update, herstarten, wéér een update etc. Heb het ding op de grond kapot gesmeten en een tablet gekocht... Doe alleen maar mail en wat documentjes... Nooit ever een PC meer in mijn huis...

Raspberry Pi 3B+ Argolis Triple Reader Kaartserver + Smargo

Vu+ Zero 4K DVB-S2X, Vu+ Zero 4K DVB-C/T2, DM525 Combo, DM920 UHD

VU+Ultimo4K BTE,  DM-Three UHD, Ziggo, HD+, TV-Vlaanderen, ORF, TiVuSAT, Fransat, SRG

5°W, 0.8°W, 4.8°E, 9°E, 13°E,19.2°E, 23.5°E, 28.2°E. Triax 88 en Wavefrontier

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

er zullen altijd onhandige mensen blijven neemt niet weg dat daartegenover miljoenenpersonen vrijwel probleemloos W10 gebruiken..... jaaaaaaaaaaaaaatren geleden was de techniek (niet alleen pc en software) veel gammeler dan nu, maar ja er zijn altijd personen die in het verleden blijven hangen en blind zijn voor innovatie....

aangepast door wanderer

Samsung 40D6510WS

Link naar reactie
Delen op andere sites

Windows 10 is alleen k.t met die achterlijke lange update installatie, bij wat tragere systemen kun je soms 1 uur tot 1,5 uur lang die pc niet benutten, ook dat je pc gedwongen word updates te installeren(s'nachts vanuit slaapstand gewekt word), heb altijd erg veel open staan, wat ik nog moet bekijken en doen, is daarna verdwenen, moet ik weer een hoop gaan zoeken. Ik heb zelf ook nog windows 7 draaien, al moet ik dan toch helaas afscheid van gaan nemen.

You can hate me. You can go out there and say anything you want about me, but you will love me later because I told you the truth.

The truth is still the truth even if no one believes it. A lie is still a lie, even if everyone believes it.
Link naar reactie
Delen op andere sites

het is een bericht over het feit dat je geld moet gaan betalen om ondersteuning te blijven houden

dat we bedrijven en instanties kennen waar ze nog ermee werken is een feit

 

denk dat de meesten het er wel over eens is dat windows 10 helemaal niet lastiger is dan die oude versies

doe je voordeel ermee

Stay Awhile

Röyksopp

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Windows 7 is zo slecht nog niet, terwijl de feature updates van Windows 10 meer kwaad dan goed doen, dit zie je niet als je je hoofd continu de andere kant op draait. Windows 10 sloopt bij elke feature update mijn radeon drivers en aan gezien deze mijn hele mb aan sturen is mijn hele laptop na een update pas bruikbaar na een voledige uninstall van de M$ drivers en een herinstall van de nieuwe radeon drivers. Geweldig dat Windows 10.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie het zo ene meneer gates kon niks meer verdienen aan windows 7 en heeft toen windows 8 ,9 gedaan maar die waren zo verschrikkelijk slecht en overhaast dat windows 10 is gekomen , ja ??? je moet wel mee iets anders is er niet voor de gewone verslaafde aan windows ,Zelf heb ik nog een andere computer die draaid op windows 7 zonder problemen met een zeer agressieve virus controller  , windows 10 geeft veel updates en ik weet langzamerhand wel wanneer er een update komt van meneer windows,na de update is windows 10 niet vooruit te branden met het opstarten en later gaat het steeds sneller 1 minuut 10 seconden en ik kan weer werken en dan weet ik het al  JA HOOR daar komt meneer windows weer aan met een update . IK heb gehoord dat er binnenkort een windows nummer zoveel eraan komt en het lijkt een beetje op windows 7 ,Sommige laat ik dat zo zeggen gaan direct overstappen en meneer gates zegt zo ik heb er weer leuk aan verdiend ,ZAL WEL EEN HOOP COMMENTAAR KRIJGEN MAAR WINDOWS 7 WAS ZO SLECHT NOG NIET ZO ZIE IK HET !!!!!!!!!!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...