Ga naar inhoud


Forse prijsverhoging 2e-3e kaart


Maxplus

Aanbevolen berichten


  • Reacties 131
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

De prijzen voor nieuwe abonnees verschillen van de prijzen/kosten voor bestaande abonnees. Lijkt mij de enige verklaring. Of ze voor die prijzen nieuwe abonnees vinden...

------

Vu Zero 4K, 2x VU+ Solo2 OpenPLI, 1x VU+ Uno, Sagemcom DS87 HD (TNTSAT)

2x Triax 80 cm CD quad triplesat LNB, 1x Triax draaibaar, CD campingschotel Duo LNB

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou ik heb geen tweede kaart maar als ik bij proximustv of telenet een 2de decoder huur moet ik ook steeds 8,5 euro  huur betalen voor deze ontvnagers zie verschil niet met canaaldigitaal

play more,play sport, betv, movie&series, film1, hbo, ziggosport,  tophd, hd+, telenet, proximustv, canal digitaal, netflix,

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

Maar dan heb je nog wel vrije hardware keuze.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het CanalDigitaal abonnement voor de 2e kaart kost € 9,50 per maand, daarnaast zal je toch ook de apparatuur in huis moeten halen om het veel te dure 2e kaartje te kunnen gebruiken.

Bij de veel te dure CanalDigitaal winkel ben je voor een CI+ al € 99 kwijt. Registratie kosten zijn goed verstopt maar zal zo rond de € 120 zijn en niet veel afwijken van de andere M7 winkel TvVlaanderen.

Een tweede kaart van CanalDigitaal is daarmee alleen per maand al duurder.

 

De veel geroemde vrije hardware keuze bij M7 heeft zijn langste tijd al wel gehad.

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mooi, valt het toch nog een klein beetje mee de registratie kosten.

Toch zijn het verborgen kosten want Mijn CanalDigitaal is alleen te zien voor bestaande klanten.

Op de reguliere site van CanalDigitaal zijn de registratie kosten niet te vinden.

Als je als nieuwe klant tijdens het afsluiten deze verborgen kosten tegenkomt lijkt het me niet onaannemelijk dat de procedure afgebroken wordt en er een abonnement minder wordt afgesloten.

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

De plus is niet ingeschakeld, en als de plus ingeschakeld wordt dan bepaal je nog steeds je eigen hardware.

Voorlopig is dat plusje nog niet aan de orde. Ik vind het niet correct dat je dat als argument gebruikt dat je geen vrije hardware keuze meer hebt. De hardware keuze is en blijft vrij zolang je maar een exemplaar uitzoekt met CI slot.

Er wordt overigens niets gedegradeerd, enkel beperkt in functie. Maar je hebt dan in elk geval een receiver zonder de schrijnende fouten die we gewoon zijn van de door de provider geleverde boxen.

Je kunt er dus je eigen zenders handig inzetten, fijne epg, media streamen.

 

De content provider zal wellicht ooit in de toekomst gaan afdwingen: deze film mag je niet opnemen, deze film mag je wel opnemen maar na een week niet meer kijken. Of de reclame aanbieder zal eisen dat je tijdens de reclame niet mag zappen. Als die "plus" ingeschakeld wordt dan zal dit ook tegelijk gebeuren bij alle andere providers immers anders krijg je rechtsongelijkheid. Als dan via iptv kijkt mag je wel opnemen, of via kabel hoef je niet verplicht de reclame te kijken.

aangepast door theparasol
Link naar reactie
Delen op andere sites

Alleen al het verplicht gebruiken van een module betekent voor de meesten hier een serieuze degradatie van hun mogelijkheden.

Op papier kun je dan nog wel zeggen dat je vrije hardware keuze hebt, maar de meesten willen die vrije hardwarekeuze precies omdat het extra mogelijkheden biedt, zoals het gebruik van een softcam, waardoor je met een Dreambox met meerdere tuners makkelijk van wel 6 zenders tegelijk kunt opnemen.

Door eerst de SID limitatie, en straks het verplichten van het gebruik van een module, blijft er nauwelijks nog wat over van die extra mogelijkheden.

Op papier heb je ze dus nog, je vrije hardwarekeuze maar het heeft steeds minder voordelen.

Je zou dan evengoed kunnen zeggen dat je met een CI+ module ook vrije hardwarekeuze hebt.

Je kunt die module immers gebruiken in "om het even welke CI+ goedgekeurde ontvanger".

 

Om een vergelijking te maken : als je vrije keuze van auto hebt, maar er in elke auto van om het even welk merk een snelheidsbegrenzer zit die je belet van meer dan 90km/u te rijden, zou je dat dan nog echt als vrije keuze ervaren?

aangepast door zzzzzz

VU+ Duo 4K (originele versie, niet SE!) met VTI v. 15.0.0.2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zou dan evengoed kunnen zeggen dat je met een CI+ module ook vrije hardwarekeuze hebt.

Je kunt die module immers gebruiken in "om het even welke CI+ goedgekeurde ontvanger".

 

Helemaal correct, maar dan bepaal je nog steeds de afmetingen van de box, of er een display opzit, de kleur, ligt de afstandsbediening fijn in de hand? Hoeveel hdmi poorten, usb poorten, grote van de harddisk, werking van de menu's, 7 daagse epg, zoeken in de epg, etc etc.

 

Een softcam is nooit ondersteund geweest om het even welke provider je neemt.

Maar met bepaalde providers kon je de smartcards nooit gebruiken in een ci module daar was je letterlijk verplicht om er een settop box van ze erbij te nemen.

 

Er is hier een trend bezig om de M7 groep nog zwarter te maken dan die feitelijk is. Mag van mij, maar doe dat dan wel op een eerlijke manier en niet met bewust verdraaien van feiten en halve waarheden vertellen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...