Jump to content


Canal Digitaal maakt abonnement flexibel


Sprietje

Recommended Posts

In Totaal TV is het volgende te lezen:


Canal Digitaal biedt vanaf vandaag twee flexibele abonnementen aan. Hiermee kan een doelgroep beter bediend worden die gedurende een aantal maanden per jaar via satelliet naar tv kijkt. Het gaat om de recreatieve markt.
Canal Digitaal biedt al enige jaren voor de recreatiemarkt een abonnement aan. Dit abonnement krijgt met Canal Digitaal Op Vakantie niet alleen een andere naam. Het aanbod wordt met twee nieuwe flexibele abonnementsvormen uitgebreid. Canal Digitaal wil op deze manier een passende oplossing bieden voor de persoonlijke en specifieke behoefte van klanten. Uit marktonderzoek blijkt dat een deel van de Nederlanders die met caravan of camper op vakantie gaan behoefte aan Nederlandse tv-zenders hebben. Daarbij speelt het sportaanbod – bijvoorbeeld in de vorm van voetbal en Formule 1 – een belangrijke rol.
 
Canal Digitaal Op Vakantie
Het abonnement Canal Digitaal Op Vakantie blijft gelijk aan het voormalige Recreatie HD-abonnement. Van 21 maart tot en met 21 september kan ononderbroken via de satelliet naar de belangrijkste zenders gekeken worden. Bij dit abonnement levert Canal Digitaal niet het kanaal FOX Sports 1 HD. Reden hiervoor is dat gedurende een groot deel van de periode waarin dit abonnement actief is de Nederlandse voetbalcompetitie Eredivisie door de zomerstop onderbroken is. De prijs van dit abonnement is €15,95 per maand.
 
Flexibele abonnementen
Nieuw zijn de flexibele abonnementen Op Vakantie Flex 3 en Op Vakantie Flex 6. Bij Flex 3 kan gedurende twaalf maanden na het afsluiten van het abonnement gedurende drie maanden naar tv via Canal Digitaal gekeken worden. De drie maanden kunnen zelf bepaald worden en hoeven niet aansluitend te zijn. Via de persoonlijke Mijn Canal Digitaal-omgeving kan de abonnee tot een dag van tevoren bepalen wanneer het abonnement ingaat. Dit zorgt voor de meest ruime vorm van flexibiliteit. Het Op Vakantie Flex 3-abonnement kost 25 euro per maand. Dit bedrag dient voor de gehele periode vooraf betaald te worden. Bij het Op Vakantie Flex 6-abonnement gelden dezelfde voorwaarden en flexibiliteit. Alleen is het abonnement gedurende zes maanden binnen een periode van twaalf maanden geldig. Op Vakantie Flex 6 kost 20 euro per maand. Ook dit abonnement dient in zijn geheel vooruit betaald te worden.
 
FOX Sports Eredivisie
Bij de flexibele abonnement Op Vakantie Flex 3 en Op Vakantie Flex 6 wordt in tegenstelling tot het Op Vakantie-abonnement – voorheen Recreatie HD – wel het sportkanaal FOX Sports 1 HD met Eredivisie voetbal in het zenderaanbod geleverd. De reden hiervoor is dat de flexibele abonnementsvormen gedurende het gehele jaar – en dus ook in de speelperiode van de Eredivisie – geactiveerd kunnen worden. Op FOX Sports 1 HD zijn alle studioprogramma’s van FOX Sports alsmede de belangrijkste wedstrijden uit de Eredivisie live te bekijken.
 
Korting
Gelijktijdig met de invoering van de nieuwe abonnementsvormen Canal Digitaal Op Vakantie begint de aanbieder ook met een promotieactie voor nieuwe klanten. Als men een Canal Digitaal Op Vakantie-abonnement afsluit, krijgt men een korting van vijftig procent op de maandprijs van €15,95. Bij het Op Vakantie Flex 3-abonnement is dit een korting van vijftig procent op de jaarprijs van 75 euro. De korting op het jaarabonnement van 120 euro bij het Op Vakantie Flex 6-abonnement is eveneens vijftig procent.

 

Link to comment
Share on other sites


Het valt naar mijn mening nog te bezien of dit slecht nieuws is voor Joyne. Voor velen was CD immers niet alleen een ander woord voor gebrek aan flexibiliteit, maar ook een hopeloos falende klantenservice en ontvangstproblemen in oa Zuid-Europa. Het grotere ontvangstgebied en meer flexibiliteit zijn ook na deze actie van CD in mijn ogen nog altijd de grote troeven die Joyne heeft. En dat zeg ik als trouwe CD-klant, haha ;) Voor de rest is concurrentie altijd goed; de boel komt nu in beweging, iets wat zonder de komst van Joyne nooit zou zijn gebeurd. CD is er duidelijk niet gerust op als je het mij vraagt. De tijd zal leren wat de uitkomst is. 

Link to comment
Share on other sites

Het mag duidelijk zijn dat CanalDigitaal deze actie nooit had ondernomen zonder de komst van Joyne maar vakantiegangers die buiten het standaard seizoen op vakantie gaan, kunnen nu wel uit 2 aanbieders kiezen. Dat zal Joyne ongetwijfeld  nieuwe klanten gaan kosten.
Feit blijft natuurlijk wel dat Joyne in Zuid-Spanje en Portugal met een kleinere schotel te ontvangen is en dat is veel vakantiegangers ook wat waard.

 

Link to comment
Share on other sites

3 uur geleden zei Sprietje:

Formule 1 – een belangrijke rol

 

"Niet dat sprietje dat gezegd heeft"

 

Maar volgens mij zit dat er dan niet weer bij, want daar wordt geen melding van gemaakt.

2x M7 sat 801, Amiko HD 8155 en HD 8165 + combo

4 schotels op het dak, en 5 in de kelder

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator
9 uur geleden zei Cyberduck:

Het valt naar mijn mening nog te bezien of dit slecht nieuws is voor Joyne. Voor velen was CD immers niet alleen een ander woord voor gebrek aan flexibiliteit, maar ook een hopeloos falende klantenservice

Daar kan je Joyne niet op betrappen, die falende klantenservice, ze hebben namelijk ZELF geen klantenservice!

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.