Ga naar inhoud


E! Entertainment is de zender van de maand juli 2019


Noordzee

Aanbevolen berichten

bron : Canal Digitaal 

 

Tijd voor wat gossip en glamour! In juli is E! Entertainment zender van de maand bij Canal Digitaal en dus toegankelijk voor alle abonnementen. Van de laatste trends tot nieuwtjes over celebs en de filmindustrie. Kijk heel de maand naar de beste programma’s over de Hollywood showbizz. Wil je daarnaast kans maken op een leuk sportpakket? Doe dan mee met de win-actie op Facebook. E! Entertainment uit het Entertainment HD-pakket is te zien op kanaal 58 of via de Canal Digitaal TV App.

Kijktips E! Entertainment

Van Keeping Up With The Kardashians tot een kijk in het leven van Fashion Police-presentatrice Giuliana Rancic. De programma’s op E! Entertainment zijn gemaakt voor de echte showbizz- en entertainment liefhebber. Dit zijn een aantal programma’s die je zeker niet wilt missen:

Revenge Body with Khloé Kardashian

In dit programma staat de liefde voor jezelf centraal. Of je je nu wel eens buitengesloten, alleen of niet geaccepteerd voelt: Hollywoodster Khloé Kardashian helpt de verschillende deelnemers om de controle over hun leven te herpakken en hun vertrouwen terug te winnen. Samen met een team van professionele make-upartiesten en trainers geeft ze de ultieme make-over om hun leven drastisch te veranderen. Allemaal met maar één doel: de wereld laten zien dat de deelnemers er zeker wel toe doen. Want de beste wraak is de mensen die aan je twijfelden, laten zien wat ze missen: een krachtig persoon, die zich op zijn best voelt door er goed uit te zien.

Zondag 14 juli | E! Entertainment | 21:00 uur

Dating: No Filter

Ga jij wel eens op een (blind) date? Dan weet je vast hoe lastig, maar ook grappig het daten af en toe kan zijn. In Dating: No Filter geeft een groep comedians hilarisch commentaar op singles die naar een blind date gaan. Allen zijn ze op zoek naar hun perfecte match, maar niet elk afspraakje loopt gesmeerd. Van ongemakkelijke blunders tot lachwekkende momenten en pure romantiek. Bereid je voor op een goede dosis humor, eerlijkheid en liefde.

Elke vrijdag | E! Entertainment | 21:00 uur

Flip It Like Disick

In het programma Flip It Like Disick nemen we een kijkje in het leven van Scott Disick. De Hollywoodster, bekend uit Keeping Up With the Kardashians, zal zich in de serie voornamelijk storten op de wereld van onroerend goed en luxe renovaties. Samen met een team van interieurontwerpers koopt Disick dure huizen, knapt ze op en verkoopt ze daarna weer. Van unieke projecten tot huizen van beroemde vrienden: zal het Scott lukken om elk opgeknapt huis weer te verkopen?

Vanaf 11 augustus | E! Entertainment | 22:00 uur

 

Geregistreerd lid Sat4All sinds : 6-6-2001 (oorspronkelijk 1-12-2000)
Ontvanger : VU+ DUO 4K  (Digitenne via DVB-T2 en FTA-zenders via DVB-S2X en streams) 
Schotel : Visiosat Bisat
Ontvangst van : Astra 1, Astra 2, Astra 3 en Hot Bird

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het rouleren van de zender van de maand is sowieso een sigaar uit eigen doos. Alleen maar standaard pakket zenders. Nooit een premium zender. Waarschijnlijk o dat het niet mag van de rupsjes nooitgenoeg.

 

Doe mensen eens een plezier met een gewild kanaal...

Raspberry Pi 3B+ Argolis Triple Reader Kaartserver + Smargo

Vu+ Zero 4K DVB-S2X, Vu+ Zero 4K DVB-C/T2, DM525 Combo, DM920 UHD

VU+Ultimo4K BTE,  DM-Three UHD, Ziggo, HD+, TV-Vlaanderen, ORF, TiVuSAT, Fransat, SRG

5°W, 0.8°W, 4.8°E, 9°E, 13°E,19.2°E, 23.5°E, 28.2°E. Triax 88 en Wavefrontier

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met standaard pakket bedoel je waarschijnlijk het Familiepakket of misschien wel het Entertainmentpakket.  

 

Ik kan mij herinneren dat Sport 1 ook wel is de zender van de maand is geweest. Of Fox Sport met het buitenlandse voetbal. (één van die twee zeker) 

 

Maar ook zenders uit het Entertainment pakket (zoals deze maand of eerder met C-music) zijn vast normaal voor lang niet iedereen zichtbaar. 

Geregistreerd lid Sat4All sinds : 6-6-2001 (oorspronkelijk 1-12-2000)
Ontvanger : VU+ DUO 4K  (Digitenne via DVB-T2 en FTA-zenders via DVB-S2X en streams) 
Schotel : Visiosat Bisat
Ontvangst van : Astra 1, Astra 2, Astra 3 en Hot Bird

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...