Ga naar inhoud


CD gaat in 2018 ook flexibele recreatieabonnementen aanbieden


Jürgen

Aanbevolen berichten

Misschien dat ik een eerdere melding hiervan over het hoofd heb gezien maar zoals CD in een dealerbrief o.a. vermeld komen zij in 2018 ook met een flexibel recreatieabonnement.

Schijnbaar maakt de concurrentie van Joyne CD eens wakker.

Ik heb 5 maanden geleden nog een vraag hierover aan CD gesteld en toen werd gereageerd dat er geen plannen hieromtrent waren.

 

Bron, zie citaat deel dealerbrief.. afkomstig van de site van een CD en Joyne dealer.

 

Flexibel recreatieabonnement in 2018

 

Canal Digitaal zal (net als de andere aanbieder van digitale televisie via de satelliet: JOYNE) in 2018 flexibele abonnementen gaan aanbieden. Canal Digitaal stelt in de toekomst details hierover te willen delen, maar op dit moment nog geen concrete informatie kan verstrekken.

Mac Mini M2 2023 - iPad Air 2021 - Iphone XR - Apple TV 4 2021

Link naar reactie
Delen op andere sites


CD heeft al veel te lang van zijn monopolie positie gebruik mogen maken.

 

Nu maar hopen dat Joyne datgene blijft waarmaken wat men belooft heeft dan zal CD ook blijvend alert moeten anticiperen en dat is natuurlijk een zegen voor de consument.

Mac Mini M2 2023 - iPad Air 2021 - Iphone XR - Apple TV 4 2021

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bericht door mijzelf verwijderd.

aangepast door D-box

ARRIS VIP 5202 voor KPN, voor satelliet: Ik werk met NanoXX 9800HD met een Lenson Heath 80cm Offset schotel, icm Scorpion Universal Quad Lnbf: Input=10.7-12.75GHz, Output=950-2150MHz, L.o.=9.75/10.6GHz, Conversion Gain: 60dB, Noise Figure: 0.1dB, Alles draaiende dmv USALS met een Stab Italia HH100 rotor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

De ervaring heeft geleerd dat wanneer er meer aanbieders in een (kleine) vijver vissen naar klanten, na verloop van tijd de prijzen stijgen.

Het eerste gevolg is dat er op dit moment geen vuist gemaakt kan worden naar Fox sport, dat is de eerste 3 Euro per maand.

 

We spreken elkaar over een jaar.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad, afwachten wat CD begin volgend jaar te bieden heeft.

Als CD echter inderdaad met een flexibel abonnement komt heeft de consument in elk geval uit 2 mogelijke opties te kezen en dat is een 100% verbetering.

Zeker voor een nieuwkomer van belang want die kan dan nog vrij kiezen maar ook voor de CD abonnee die maar enkele maanden per jaar satelliet TV gebruikt want die heeft immers apparatuur al in huis en hoef dan geen jaarabonnement meer af te sluiten zoals veel kampeerders nu doen.

Mac Mini M2 2023 - iPad Air 2021 - Iphone XR - Apple TV 4 2021

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...