Jump to content
Sign in to follow this  
Sprietje

RTL valt uit door slecht weer

Recommended Posts

Met een strakblauwe lucht in Zuid-Spanje valt opeens het beeld weg op RTL4 tijdens de nieuwsuitzending van 19:30uur. Van 19:34 tot 19:37 geen beeld, daarna kwam het weer terug.
Even gekeken op Buienradar en jawel hoor. Er slecht weer boven de Uplink in betzdorf Luxemburg.

 

Beelduitval Betzdorf.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dan zal sprietje net onder de drempel gezeten hebben, het signaal zal niet compleet uitgevallen zijn maar zwakker geworden zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
53 minuten geleden zei bellejt:

hier in belgie geen onderbreking gehad

 

Keek jij dan naar het nieuws van RTL4?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hier wordt regelmatig naar het nieuws van nederlandse zenders gekeken als er in belgie weer gezever van regeringen vormen is.Zelfs momenteel meer naar BBC nieuws ook.Multicultureel ingesteld hier in huis en polyglot uit keuze.2 internationale gamers hier aanwezig , een modelbouwer M (duits) en maandelijks Luxemburg bezoeker (bijna inwonre geworden) verklaard vee hél.Winkelen straks meer in buitenland dan in belgie.Is goedkoper hé :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maar Keek jij dan naar het nieuws van RTL4 om 19:30 uur?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat antwoord blijft waarschijnlijk uit Sprietje, als men erom heen draait hebben ze gewoon niet gekeken ik ook niet trouwens. Maar ik geloof je direct als je zegt dat het beeld uitviel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

had een opname (geen enkel probleem of onderbreking erin)  op dezelfde transponder en als daar 1 zender van uitvalt dan zal het de ganse tranponder wel zijn.Die voorgaande opmerking begrijp ik als gegeven van een iemand die niks anders te doen heeft dan proberen mensen als leugenaar uit te schelden.Indien niet is mss een excuusje snel gegeven.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee je geeft geen antwoord op Sprietje en op bovenstaande antwoord geef je toe NIET naar RTL4 te hebben gekeken, dan zijn we gelijk klaar.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

antwoord is toch duidelijk en ik zit niet voortdurend op de PC om onmiddelijk te antwoorden.Heb ook nog een normaal leven buiten internet.

Zelfde transponder is evengoed als kijken naar hetzelfde kanaal.Zal eens overwegen u te negeren dan hoef ik dit belachelijke commentaar niet meer te lezen.Groetjes van iemand met minder berichten hits maar mss meer verstand van communiceren op een menselijke manier uit beleefdheid.Verder geen antwoord meer in dit topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Antwoord van jou was niet duidelijk wat wel duidelijk zou zijn geweest was een JA of een NEE. Je reageert nu als een gebeten hond. Zeg dan ook even welk kanaal je heb opgenomen of gekeken op de zelfde transponder, want nu is het ook niet meer duidelijk of je opgenomen hebt of gekeken. Als je mij wilt negeren ga gerust je gang ik zal er geen dag wakker van liggen.

 

Mijn tip is enkel wees eens wat meer direct in je antwoord, vaak is ja of nee al voldoende in plaats van een heel niets zeggend verhaal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@sprietje klopt helemaal hier rond die tijd ook geen beeld rtl4 was dood maar rtl louge had ik nog wel beeld maar die zit ook op 19.2.

 

ik moet wel zeggen dat het op dat moment hier in Groesbeek ook los barsten qua regen.

 

gr.

henk 

Share this post


Link to post
Share on other sites

bij ons ook uitval van RTL 4 en5 omstreeks genoemd tijdstip, zaten te kijken naar RTL 4 nieuws....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu blijkt dus dat er meer mensen even geel beeld hadden net nadat het RTL4-nieuws was begonnen.
De bewering dat als 1 zender van een bepaalde zender uit valt, alle zenders op die transponder uitvallen is geen garantie want hoe komt het signaal van RTL Hilversum in Betzdorf. Het kan via glasvezel maar mogelijk ook via de satelliet. Eurosport 2 zit ook op die zelfde transponder waar alle RTL-zenders op zitten. Helemaal niet gezegd dat Eurosport ook uitgevallen was.

 

En natuurlijk is het niet belangrijk Drs.IJzerbout maar je kunt wel mooi zien dat op het moment van uitval er een paarse vlek boven Betzdorf hing en paars is na lichtblauw, donkerblauw, rood een heftige regenbui.
Aan mijn schotel zal het echt niet liggen. Ik heb hier nog beeld als bij alle andere Nederlanders het beeld van de Astra 3 al lang is weggevallen met mijn schotel van 103x114cm.

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By kiekiek
   Vanaf 1 april wordt de accijns op sigaretten verhoogd met 1 euro. Eerder dit jaar werd al een accijnsverhoging doorgevoerd van 14 eurocent. De prijs van shag gaat zelfs met 2,50 euro omhoog.
    
   Het doel is om de prijs komende jaren verder te verhogen tot 10 euro per pakje in 2023.
    
   https://www.tankpro.nl/ondernemen/2020/03/31/sigaretten-per-1-april-duurder-accijns-met-1-euro-omhoog/?gdpr=accept
  • By drz
   Velen hadden het nieuwsbericht al gezien en sinds vandaag is het zover!
   De brandweerauto's zijn voortaan groen van kleur ipv het bekende rood.
    
   De motivatie is dat de auto's beter zichtbaar zijn wanneer er ergens brand is en mensen de brandweerauto's over het hoofd zien wanneer deze voor een uitslaande brand staat.
   Groen steekt namelijk veel beter af tegen het oranje, geel en rode gloed van ene brand.
  • By joker55
   De titel zegt eigenlijk al genoeg. Sinds de corona crisis wordt er veel thuis gewerkt, en fysieke afspraken op lokatie worden er eigenlijk niet meer gemaakt. MAW: het verkeer is een stuk rustiger.  Zelfs de filemeldingen zijn er niet meer, iig Hoevelaken hoor je niet meer.  VVN heeft nu wat cijfers naar buiten gebracht, en schrijft dat er de helft ongevallen waren tov dezelfde periode vorig jaar.  Tevens is de luchtverontreiniging ook een stuk minder.  Dan heeft de crisis nog iets goeds naar voren gebracht, en moeten wij er wat mee.    In plaats van de snelheid nbaar beneden naar 100 km, had Hr Rutte dit eerder moeten besluiten.   Maar misschien kunnen we wel deze trend doorzetten, en ons serieus gaan afvragen of we zo nodig zo veel langs de weg moeten gaan. Kan een afspraak ook anders, via mail, via video, thuiswerken?  Een beetje hierover nadenken ( investeren) kan mi geen kwaad.  Het scheelt ongevallen, milieu en ook tijd.     En elke dode  minder in een ongeval is gewoon pure winst.
    
   Bron.
  • By Con
   Dal scheelt mij weer een "hoop" energie.
    

  • By kaelem
   Hoi,
   Ik zou samen met mijn vrouw 3 juni voor 14 dagen naar egypte gaan.
   Gemakshalve ga ik er maar van uit dat dit niet doorgaat.
   Ik heb geen annuleringsverzekering,door omstandigheden vergeten.
   Reissom rond 1500 euro.
   500 aanbetaald in december,rest moet binnenkort.
    
   Wat is nu wijsheid die 500 als verloren beschouwen of die 1000 nu betalen en afwachten op eventuele vouchers....
   Nu zit er voor 500 in en anders voor 1500.
   Reis via sunweb geboekt trouwens.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy