Jump to content
Sign in to follow this  
Sprietje

RTL valt uit door slecht weer

Recommended Posts

Met een strakblauwe lucht in Zuid-Spanje valt opeens het beeld weg op RTL4 tijdens de nieuwsuitzending van 19:30uur. Van 19:34 tot 19:37 geen beeld, daarna kwam het weer terug.
Even gekeken op Buienradar en jawel hoor. Er slecht weer boven de Uplink in betzdorf Luxemburg.

 

Beelduitval Betzdorf.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dan zal sprietje net onder de drempel gezeten hebben, het signaal zal niet compleet uitgevallen zijn maar zwakker geworden zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
53 minuten geleden zei bellejt:

hier in belgie geen onderbreking gehad

 

Keek jij dan naar het nieuws van RTL4?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hier wordt regelmatig naar het nieuws van nederlandse zenders gekeken als er in belgie weer gezever van regeringen vormen is.Zelfs momenteel meer naar BBC nieuws ook.Multicultureel ingesteld hier in huis en polyglot uit keuze.2 internationale gamers hier aanwezig , een modelbouwer M (duits) en maandelijks Luxemburg bezoeker (bijna inwonre geworden) verklaard vee hél.Winkelen straks meer in buitenland dan in belgie.Is goedkoper hé :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maar Keek jij dan naar het nieuws van RTL4 om 19:30 uur?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat antwoord blijft waarschijnlijk uit Sprietje, als men erom heen draait hebben ze gewoon niet gekeken ik ook niet trouwens. Maar ik geloof je direct als je zegt dat het beeld uitviel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

had een opname (geen enkel probleem of onderbreking erin)  op dezelfde transponder en als daar 1 zender van uitvalt dan zal het de ganse tranponder wel zijn.Die voorgaande opmerking begrijp ik als gegeven van een iemand die niks anders te doen heeft dan proberen mensen als leugenaar uit te schelden.Indien niet is mss een excuusje snel gegeven.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee je geeft geen antwoord op Sprietje en op bovenstaande antwoord geef je toe NIET naar RTL4 te hebben gekeken, dan zijn we gelijk klaar.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

antwoord is toch duidelijk en ik zit niet voortdurend op de PC om onmiddelijk te antwoorden.Heb ook nog een normaal leven buiten internet.

Zelfde transponder is evengoed als kijken naar hetzelfde kanaal.Zal eens overwegen u te negeren dan hoef ik dit belachelijke commentaar niet meer te lezen.Groetjes van iemand met minder berichten hits maar mss meer verstand van communiceren op een menselijke manier uit beleefdheid.Verder geen antwoord meer in dit topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Antwoord van jou was niet duidelijk wat wel duidelijk zou zijn geweest was een JA of een NEE. Je reageert nu als een gebeten hond. Zeg dan ook even welk kanaal je heb opgenomen of gekeken op de zelfde transponder, want nu is het ook niet meer duidelijk of je opgenomen hebt of gekeken. Als je mij wilt negeren ga gerust je gang ik zal er geen dag wakker van liggen.

 

Mijn tip is enkel wees eens wat meer direct in je antwoord, vaak is ja of nee al voldoende in plaats van een heel niets zeggend verhaal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@sprietje klopt helemaal hier rond die tijd ook geen beeld rtl4 was dood maar rtl louge had ik nog wel beeld maar die zit ook op 19.2.

 

ik moet wel zeggen dat het op dat moment hier in Groesbeek ook los barsten qua regen.

 

gr.

henk 

Share this post


Link to post
Share on other sites

bij ons ook uitval van RTL 4 en5 omstreeks genoemd tijdstip, zaten te kijken naar RTL 4 nieuws....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu blijkt dus dat er meer mensen even geel beeld hadden net nadat het RTL4-nieuws was begonnen.
De bewering dat als 1 zender van een bepaalde zender uit valt, alle zenders op die transponder uitvallen is geen garantie want hoe komt het signaal van RTL Hilversum in Betzdorf. Het kan via glasvezel maar mogelijk ook via de satelliet. Eurosport 2 zit ook op die zelfde transponder waar alle RTL-zenders op zitten. Helemaal niet gezegd dat Eurosport ook uitgevallen was.

 

En natuurlijk is het niet belangrijk Drs.IJzerbout maar je kunt wel mooi zien dat op het moment van uitval er een paarse vlek boven Betzdorf hing en paars is na lichtblauw, donkerblauw, rood een heftige regenbui.
Aan mijn schotel zal het echt niet liggen. Ik heb hier nog beeld als bij alle andere Nederlanders het beeld van de Astra 3 al lang is weggevallen met mijn schotel van 103x114cm.

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Timm1983
   Hallo allemaal,
   Ik heb een smart wear L8 uurwerk gekregen, maar hoe stel ik de juiste tijd in? Ondertussen ben ik er achter gekomen dat ik dit kan doen met de app op de gsm dat "Fundo Pro" heet, maar ik ben nog geen stap verder? Het lijkt er op dat Fundo Pro geen connectie kan maken? Bluetooth ligt aan zowel op mijn gsm als op het horloge.
   Kan iemand me verder helpen, op het eerste zicht toch een ingewikkeld dingetje.
   Alvast bedankt.
   Dit is het horloge dat ik bedoel: https://www.youtube.com/watch?v=0Naq_TNOucE
   Timm1983
  • By Sprietje
   Afgelopen maandag haalde de ethertoezichthouder niet alleen de onbemande radiopiraat De Mosterdboer uit de lucht maar ook de legale zender streekomroep RTV Favoriet. Beide zenders zaten in de Martinikerk in Doesburg en werden in beslag genomen. Daarnaast nam de toezichthouder ten onrechte ook een router/hub van het Rode Kruis mee. Agentschap Telecom had maar liefst 15 agenten meegenomen om de actie uit te voeren.
   Het was bij de toezichthouder bekend dat de lokale omroep een vergunning had want die hadden ze zelf afgegeven en ook wisten ze dat de antenne in de bewuste kerk was opgesteld.
   Radiopiraat 'De Mosterdboer' plaatste zender tot tweemaal toe 's nachts met telescoopkraan in kerktoren:
   https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2437258/Radiopiraat-De-Mosterdboer-plaatste-zender-tot-tweemaal-toe-met-kraan-in-kerktoren
    
    
  • By Sprietje
   Over enkele dagen beginnen de testdagen op het Circuit de Catalunya in Barcelona. Ze staan gepland voor woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 februari en op woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 februari.
   De ochtendsessie is van 9.00 - 13.00 uur en de middagsessie van 14.00 - 18.00 uur.

   Ze zijn te volgen via een livestream op de app van F1 TV Pro waarvoor een abonnement genomen moet worden, zie:
   https://www.formula1.com/en/subscribe/download-the-f1-tv-app.html
   Een abonnement op de streamingdienst F1 TV Pro kost in Nederland per jaar € 64,99. Wie een maandabonnement neemt, betaalt € 7,99 per maand. Voor mensen die een abonnement hebben op het zenderpakket van Ziggo Sport bestaat echter in 2020 de mogelijkheid om dat abonnement te koppelen aan deze app. Zij kunnen dan anno 2020 zonder iets bij te betalen (gratis) gebruik maken van die app en zo dus live online naar de testdagen in Barcelona en naar alle Formule 1 GP's kijken.
    
   Na elke testdag zendt Ziggo Sport Totaal op tv een samenvatting uit van de testdagen en wordt er teruggeblikt op de dag middels een Review Show. In dit één uur durende programma komen de hoofdpersonen en de coureurs aan het woord.

   Voor woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 februari wordt in ieder geval mooi weer afgegeven, volop zon en rond de 15 graden. Dat was in 2018 wel anders.
    
   Bij de presentaties van de nieuwe F1 wagens die nu gaande is, worden feitelijk nog niet de uiteindelijke wagens voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Die worden pas de tweede week in Barcelona ingezet . Tijdens de eerste week in Barcelona zullen we dus nog niet de uiteindelijke resultaten van de nieuwe auto's zien.
    

  • By astro iris
   Voor de liefhebbers van good old music is het volgend weekend weer feest. Radio Caroline North zendt weer uit vanaf de Ross Revenge on The River Black Water. Te beluisteren on line, of op de 648 AM en 1368 AM Manx Radio.
  • By luisteraar
   Is de coronavirus echt zo ongevaarlijk de normale griep is gevaarlijker ?
    
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy