Ga naar inhoud


Einde van K3 in zicht?


Sprietje

Aanbevolen berichten

Het kan vandaag wel eens een historische dag worden, want Vlaanderens bekendste meidentrio zou er de brui aan geven. Studio 100 zou vandaag aankondigen dat K3 -in de huidige vorm- ermee stopt.

Studio 100 wil het nieuws nog niet bevestigen, maar zou vandaag om 15 uur een persconferentie organiseren waarin wordt aangekondigd dat Karen Damen (40), Kristel Verbeke (39) en Josje Huisman (29) stoppen met K3. In het najaar zou er een doorstart komen met drie volledig nieuwe leden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het zou vooral Josje zijn die het beu is. Zij kwam er als laatste bij toen de blonde Kathleen Aerts de groep verliet. K3 bestaat ondertussen 17 jaar.

Bron: Gazet van Antwerpen.
Voor foto's en videoclips zie: http://www.gva.be/cnt/dmf20150318_01585195/einde-van-k3-in-zicht
 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Helaas, we gaan ze nog moeten ondergaan, in een nieuwe bezetting, make my day :sick:

 

K3 zoals we ze heden kennen - Karen Damen (40), Kristel Verbeke (39) en Josje Huisman (29) - houdt in de nabije toekomst op te bestaan en geeft de fakkel door aan drie nieuwe leden. Dat gerucht bereikte gisteren de redactie en werd ons bevestigd door een bron dicht bij de groep. Vanaf september volgt er een grote show op VTM, waarin op zoek gegaan wordt naar de opvolgers van Karen, Kristel en Josje. De huidige leden zullen in die show geen hoofdrol spelen, maar wel als rode draad fungeren. Bij ­Studio 100 houden ze de lippen voorlopig stijf op elkaar, al volgt er vandaag een persconferentie waarop het nieuws zal worden toegelicht.

 

Yeke yeke, aangepast door Tripleboy

GIGABLUE UHD QUAD 4K  :D  XTREND ET8500 / ET7500  ;)  VU+ Duo2 / VU+ Solo SE  :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Officieel: K3 zoals we het nu kennen, stopt ermee

In de Gazet van Antwerpen is het volgende te lezen:

Het is nu officieel: K3 in de huidige vorm neemt na 17 jaar afscheid. Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman geven de fakkel door aan drie nieuwe dames. Dat gebeurt wel pas nadat die nieuwe leden zijn gevonden met een grote show 'K3 zoekt K3' in het najaar in Vlaanderen én Nederland. De geplande shows gaan gewoon door en ook wanneer het nieuwe K3 is gekozen, blijven Karen, Kristel en Josje nog even doorgaan tot het nieuwe K3 "er helemaal klaar voor is". In het voorjaar van 2016 is het wellicht definitief gedaan.

"We wisten op voorhand wat de krantencommentaren zouden zijn: Karen is te veel bezig met andere dingen, Josje is te rebels. Maar daar heeft het allemaal niks mee te maken", zei Karen tijdens de persconferentie.  "Maar toen we plannen op lange termijn begonnen bespreken hadden we alledrie het gevoel dat het voor ons genoeg was geweest. Maar de liedjes van K3 zijn niet op. Daarom moet de groep verdergaan met drie nieuwe zangeressen."

Josje werd de hele dag genoemd als voornaamste reden voor het afscheid. "Dat doet pijn. Wij hadden liever zelf als eerste het nieuws naar buiten gebracht. We hopen wel dat we nu bij deze kunnen uitleggen waarom we ermee stoppen. En we hopen ook dat iedereen het zal begrijpen. We zijn ook niet over één nacht ijs gegaan."

"Het moeilijkste is om nu aan de kindjes te denken, maar we zijn zeker dat ze in goede handen zullen zijn bij de nieuwe zangeressen", zei Kristel. "Mijn eigen dochter vond het eerst ook heel erg. Maar nu vind ze het ook erg spannend om te zien wie de nieuwe zangeressen worden."

De drie meisjes zullen zelf een belangrijke rol spelen in de televisieshow waarin hun opvolgsters zullen gezocht worden. Wie geïnteresseerd is, kan zich nu al inschrijven op de website van studio 100. "Hou je van zingen, dansen en kindjes, ga er dan voor", zei Josje, die in 2009 zelf in de groep kwam via de televisieshow 'K2 zoekt K3' na het afscheid van Kathleen. "Dromen kunnen uitkomen, ik ben het levende bewijs."

Wat de meisjes nu zelf gaan doen weten ze nog niet. "We zijn daar voorlopig nog niet mee bezig. Er komt eerst nog een enorm druk jaar met K3 aan. Dus first things first.' 'Inderdaad, alles ligt nog open", vult Kirsten aan.

Zie verder: http://www.gva.be/cnt/dmf20150318_01585786/officieel-k3-zoals-we-het-nu-kennen-stopt-ermee
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ah , even de leden van K3 troosten... :D

 

Zelfs de sportwereld rouwt mee. :/

 

http://sporza.be/cm/sporza/videozone/v_opvallend/1.2275500

 

aangepast door Crazy Sat

feedhunting , a crazy hobby !

 

Edison OS mio 4K UHD + Octagon SF8008 4K UHD + Dr.HD F15 + Edison OS mini + Technomate TM-5402 HD M3 CI   , Moteck SG2100 + Deltastar 90 cm + Invacom C120 QDF-031 Quad lnb + SkyStar HD2,TBS5927 , en TT-budget S2-1600 kaart. Channel Master 180 cm schotel + ESX241 lnb voor C-band.

DVB-T2 via Oostvleteren,Egem,Mont des Cats,Bouvigny en Doornik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je snapt natuurlijk wel dat ik als pensionado niet de grootste fan ben van K3 maar wat hebben deze meiden de kinderliedjes veranderd!
Vroeger waren het bijna altijd kinderkoren die kinderliedjes ten gehore brachten. Nou daar was ik al geen fan van toen ik nog kind was. Een paar uitschieters hebben het vroeger goed gedaan. Dat was o.a. het liedje "Dan gaan we naar de speeltuin" en ook "Dikkertje Dap" behoorde tot de leukere kinderliedjes maar wat K3 deed was een echte vernieuwing. Sinds 1999 werkelijk ongekend populair bij kinderen die dan ook zelf mee kunnen dansen en zingen, een heel verschil met de passieve kinderliedjes van vroeger.

Tja, het zal wel een hele toer worden om weer drie hippe jonge meiden te vinden die het net zo leuk doen als K3.

Ik ken eerlijk gezegd geen andere meidengroep in andere landen die op zo'n leuke manier liedjes voor kinderen presenteert.
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...