Ga naar inhoud


Fox Sports 4 is de zender van de maand september 2018


Noordzee

Aanbevolen berichten

di-on-air had het al voorspeld, en nu is het ook officieel bekend gemaakt door Canal Digitaal: 

 

 

 

Sportliefhebbers opgelet! We hebben een mooi cadeau voor je. In september is FOX Sports 4 (International) de zender van de maand. Met televisie van Canal Digitaal kijk je de hele maand gratis naar deze premium zender. Lees hier een paar van de highlights die deze maand te zien zijn via FOX Sports 4 (International).

Kijktips FOX Sports 4 (International)

Met FOX Sports 4 (International) kun je elke dag naar sportwedstrijden uit het buitenland kijken. Hoewel je met FOX Sports misschien meteen denkt aan voetbal, heeft deze premium zender nog veel meer dan dat te bieden. Zo zie je op FOX Sports 4 niet alleen voetbal uit de Bundesliga en Europa League, maar bijvoorbeeld ook tennis en UFC.

Kwalificatie Africa Cup: debuut Clarence Seedorf als bondscoach Kameroen

In het eerste weekend dat FOX Sports 4 zender van de maand is, hebben we meteen een mooi programma voor je. Om 14.00 uur debuteert Clarence Seedorf samen met assistent Patrick Kluivert als bondscoach van het nationale voetbalelftal van Kameroen. De ‘ontembare leeuwen’, zoals het voetbalelftal ook wordt genoemd, speelt dan tegen de Comoren. Een belangrijke wedstrijd, want het is een kwalificatieduel voor de Africa Cup. Om 20.00 uur is er nog een mooie wedstrijd te zien: Egypte – Niger. Daarna kun je om 22.00 uur Marokko (met Ajax-ster Hakim Ziyech) tegen Malawi kijken. Mooi voetbaldagje dus!

8 september | FOX Sports 4 | 14.00 uur

UFC 228: Tyron Woodley – Darren Till en Nicco Montano – Valentina Shevchenko

In de nacht van zaterdag op zondag is er ook live sport op FOX Sports 4. Het is dan namelijk tijd voor een UFC Fight Night. Om precies te zijn: UFC 228. Deze Fight Night staan er twee titels op het spel. Tyron ‘The Chosen One’ Woodley verdedigt zijn titel in het weltergewicht tegen Darren ‘The Gorilla’ Till. Bij de vrouwen neemt vlieggewicht-kampioene Nicco Montano het op tegen Valentina ‘The Bullet’ Shevchenko. UFC 228 begint om 4.00 uur, maar de voorbeschouwing start om 3.30 uur. Wordt het wekker zetten of opblijven?

9 september | FOX Sports 4 | 4.00 uur

Europa League groepsfase

Op donderdag 20 september is de hele avond live Europa League-voetbal te zien op FOX Sports 4 (International). Helaas niet met Nederlandse ploegen, want Feyenoord, AZ en Vitesse werden in de voorronde uitgeschakeld. Op dit moment is het nog onbekend welke wedstrijden er worden uitgezonden. Eén ding is zeker: voetbal in de Europa League is altijd spectaculair. Inschakelen dus! De eerste wedstrijd start om 18.55 uur, de tweede om 21.00 uur.

20 september | FOX Sports 4 | 18.55 uur

Bundesliga: Schalke 04 – Bayern München

Op FOX Sports 4 (International) zie je live voetbal uit de Bundesliga. Samen met de Engelse Premier League en Spaanse Primera Division is dit misschien wel de sterkste voetbalcompetitie ter wereld. Op 22 september kun je live kijken naar de topper tussen Schalke 04 en het Bayern München van Arjen Robben. Twee grootmachten die het tegen elkaar opnemen en daarom een must-see voor elk voetbaldier. Aftrap om 18.30 uur. Bord op schoot!

22 september | FOX Sports 4 | 18.30 uur

Tennis: finale WTA-toernooi Seoul

Helaas strandde Kiki Bertens al vroeg op de US Open. Gelukkig krijgt ze snel de kans zich te revancheren. Ze doet namelijk mee aan het WTA-toernooi van Seoul in Zuid-Korea en is daar een van de favorieten. De finale wordt op 23 september gespeeld. Is Kiki van de partij? We gaan het zien. Andere sterke deelneemsters zijn Jelena Ostapenko, de nummer elf van de wereld, en Maria Sakkari, de nummer 31 van de wereld.

23 september | FOX Sports 4 | tijdstip nnb

FOX Sports 4 (International) blijven kijken?

Heb je na deze maand de internationale topsportsmaak te pakken? Ook na deze maand kun je blijven kijken naar FOX Sports 4. Zo blijf je de beste gevechten, tenniswedstrijden en internationale voetbalwedstrijden kijken. De zender is onderdeel van FOX Sports Compleet. Via dit pakket kijk je ook live naar alle Eredivisie-wedstrijden en je krijgt toegang tot de FOX Sports Go-app. Handig, want hiermee kijk je in een oogopslag via je smartphone naar hoogtepunten van je favoriete sporten. Handig als je niet bent opgebleven voor een UFC Fight Night. Daarnaast kun je alle zenders kijken via de Canal Digitaal TV App en Live TV. Wil je blijven kijken? Ga dan snel naar Mijn Canal Digitaal om het zenderpakket te activeren!

 

 

Geregistreerd lid Sat4All sinds : 6-6-2001 (oorspronkelijk 1-12-2000)
Ontvanger : VU+ DUO 4K  (Digitenne via DVB-T2 en FTA-zenders via DVB-S2X en streams) 
Schotel : Visiosat Bisat
Ontvangst van : Astra 1, Astra 2, Astra 3 en Hot Bird

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ga dan snel naar Mijn Canal Digitaal om het zenderpakket te activeren!

 

Ja en dat kan dus niet met vol en bomvol volgens mij, ik zie de optie niet.

Dit zal dan wel een van de nadelen zijn van het goedkope abonnement.

 

 

aangepast door peper

Mutant HD51 4K 2 keer, Xtrend ET4000, Openpli 7, Schotel Trax 64, 2x 1e Tripleblock lnb, Astra 1,2,3  / 2e Duoblock lnb, Astra 2,3

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Op de BLOG wordt inderdaad bevestigd dat RTL Lounge de zender van de maand oktober is. 

 

https://www.canaldigitaal.nl/blog

 

 

Geregistreerd lid Sat4All sinds : 6-6-2001 (oorspronkelijk 1-12-2000)
Ontvanger : VU+ DUO 4K  (Digitenne via DVB-T2 en FTA-zenders via DVB-S2X en streams) 
Schotel : Visiosat Bisat
Ontvangst van : Astra 1, Astra 2, Astra 3 en Hot Bird

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 maanden later...

Volgens de website van Canal Digitaal is Fox Sports 4 zender van de maand april.

Alleen via de app te bekijken.

Zie blog

aangepast door di-on-air

Ik heb een M7 MZ 101 ontvanger.

Canal Digitaal ik mis, Discovery, Eurosport 1&2, TLC, Animal Planet en ID 

Graag Fox, SBS9, RTL-Z, Comedy Central, Spike, Nickelodeon, 24 Kitchen,  History en MTV NL in HD.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En het originele bericht: 

 

Voetbalfans opgelet, dit is jullie maand! Want in april kijk je FOX Sports 4 helemaal gratis bij Canal Digitaal. Dat wordt voetbal kijken in het kwadraat. En dat doe je waar je maar wilt, via de Canal Digitaal TV App. Welke wedstrijden je nu echt niet mag missen? Wij bespreken ze hieronder.

FOX Sports 4

Op FOX Sports 4 kijk je live internationaal topvoetbal. Denk aan de Bundesliga, Bundesliga 2, MLS, UEFA Europa League, interlands en de Copa Libertadores. Voetbalcompetities van over heel de wereld dus. Ook zendt FOX Sports 4 ijshockey, honkbal en American Football uit. Deze maand is het vooral Duitsland waar clubs tegen elkaar strijden om de titel, veelal mét Hollandse spelers of trainers.

Bayern München – Borussia Dortmund

Ongetwijfeld de wedstrijd van de maand is die tussen Bayern München en Borussia Dortmund op zaterdag 6 april. De twee grootste clubs van Duitsland nemen het in deze honderdste editie van Der Klassiker tegen elkaar op. Wat de wedstrijd extra spannend maakt, is dat de ploegen precies evenveel punten hebben. Spanning en sensatie in Duitsland!

6 april | FOX Sports 4 | 18.00 uur

Overige wedstrijden die je niet mag missen

Ook na 6 april kijk je vol spanning hoe Duitse clubs tegen elkaar strijden.

Schalke 04 – Eintracht Frankfurt

Als opwarmertje voor Der Klassiker kijk je Schalke 04 – Eintracht Frankfurt ook op zaterdag 6 april. Duitse clubs met Hollandse toppers! Want tijdens deze wedstrijd volg je interim-trainer Huub Stevens en voetballer Jeffrey Bruma bij Schalke 04 en spelers Willems en De Guzman bij Eintracht Frankfurt.

6 april| FOX Sports 4 | 15.30 uur

VfB Stuttgart – Bayer Leverkusen

Een week later ben je getuige van VfB Stuttgart tegen Bayer Leverkusen en RB Leipzig tegen VfB Wolfsburg. Twee wedstrijden achter elkaar. Nederlandse trainer Peter Bosz heeft natuurlijk goede hoop voor Bayer Leverkusen. En Wout Weghorst, die sinds vorig jaar bij Wolfsburg speelt, gooit hoge ogen voor zijn club.

13 april | FOX Sports 4 | 15.30 uur

Bayern München – Werder Bremen

Arjen Robben tegen Davy Klaassen! In de wedstrijd van 20 april, Bayern München tegen Werder Bremen, zien we Robben en Klaassen tegen elkaar spelen. Wie o wie wint deze pot?

20 april | FOX Sports 4 | 15.30 uur

VfB Wolfsburg – Eintracht Frankfurt

Twee dagen later is het de beurt aan VfB Wolfsburg om het op te nemen tegen Eintracht Frankfurt. En dat betekent voor ons Nederlanders: Weghorst tegen Willems en De Guzman.

22 april | FOX Sports 4 | 20.30 uur

Kohlenpott Derby: Borussia Dortmund – Schalke 04

De laatste Duitse pot die we deze maand gaan zien is die tussen Kohlenpott Derby Dortmund en Schalke 04. Dit is een van de meest beladen voetbalwedstrijden in Duitsland. Kijken dus, want het is een garantie op spektakel. Zeker met Die Gelben Wand in het Signal Iduna Park-stadion.

27 april | FOX Sports 4 | 15.30 uur

Kwartfinales Europa League

Naast de Duitse competitie staat april ook in het tegen van de kwartfinales van de Europa League. En ook die volg je bij FOX Sports 4. Alle vier de wedstrijden kijk je op 11 april om 21.00 uur en op 18 april op hetzelfde tijdstip.

Copa Libertadores

Dan de Copa Libertadores, de Champions League van Zuid-Amerika. Ook die competitie is er een om te volgen, omdat de twee finalisten van afgelopen jaar, River Plate en Boca Juniors, elkaar weer tegenkomen op de groene mat. Deze Super Classico is misschien wel de mooiste wedstrijd ter wereld. Aanrader!

Geregistreerd lid Sat4All sinds : 6-6-2001 (oorspronkelijk 1-12-2000)
Ontvanger : VU+ DUO 4K  (Digitenne via DVB-T2 en FTA-zenders via DVB-S2X en streams) 
Schotel : Visiosat Bisat
Ontvangst van : Astra 1, Astra 2, Astra 3 en Hot Bird

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...