Ga naar inhoud


Alcoholvrij Bier Top10


Tonskidutch

Aanbevolen berichten

Lees ik net tot mijn verbazing; welke in de top 10 staan bij de consumentenbond...

Heineken gatziderrie.

Staan ook enkele Fabels en waarheden vermeld, zoals

 

Je mag autorijden als je bier met 0,5% alcohol drinkt.

Feit - Onderzoek laat zien dat na het in korte tijd drinken van 6 tot 8 glazen ‘alcoholvrij’ bier met 0,5% alcohol, het alcoholpromillage in het bloed niet of nauwelijks stijgt. Bij normaal gebruik kun je dus gerust autorijden.

 

Andere Waarheden ontbreken

Niemand op het suikergehalte dat bij de meeste alcoholvrije biertjes hoger is dan bij bier met alcohol. zie Top10

 

Geloof dat ze geen objectieve bierliefhebbers hebben gevraagd in het testpanel.

 

wat is jou favoriet?

 

 

The Piper S Call

David Gilmour

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


feedhunting , a crazy hobby !

 

Edison OS mio 4K UHD + Octagon SF8008 4K UHD + Dr.HD F15 + Edison OS mini + Technomate TM-5402 HD M3 CI   , Moteck SG2100 + Deltastar 90 cm + Invacom C120 QDF-031 Quad lnb + SkyStar HD2,TBS5927 , en TT-budget S2-1600 kaart. Channel Master 180 cm schotel + ESX241 lnb voor C-band.

DVB-T2 via Oostvleteren,Egem,Mont des Cats,Bouvigny en Doornik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sinds wanneer heeft die alcohol vrije rommel iets met bier te maken?

  • Like 1
  • Resistance is futile you will be assimilated
  • Those who would give up essential liberty, to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety. Benjamin Franklin (1706-1790)
  • Mijn vrijheid eindigt niet waar jouw angst begint!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Warsteiner. Maar dan alleen die ik in Duitsland haal. De 0.33 flesjes die in Nederland worden afgevuld zijn niet zo lekker.

kun je beter Clausthaler nemen

Groeten Willy

 

 

Luister naar ieders kritiek maar behoud je eigen oordeel (William Shakespeare)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geef mij maar een lekker bruin biertje zoals Hertog Jan Grand Prestige of Gulden Draak, maar als het echt alcoholvrij moet zijn vind ik Amstel Radler wel lekker al pak ik dan de Lidl Radler waar dan weer wel wat alcohol in zit. Heerlijk in de zomer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die limonaderommel is niet te drinken en zou de naam bier niet mogen hebben, dan drink ik liever water.

En als ik terug moet drink ik dat altijd al.

aangepast door catw
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik twijfel ernstig over jouw smaak.

 

Als alcohol smakeloos zou zijn zou je het verschil tussen met en zonder alcohol niet kunnen proeven. Dan is er serieus iets mis met jouw smaak of de rest van de wereld heeft het mis.

  • Resistance is futile you will be assimilated
  • Those who would give up essential liberty, to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety. Benjamin Franklin (1706-1790)
  • Mijn vrijheid eindigt niet waar jouw angst begint!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pure alcohol wordt ook wel ethanol genoemd. Ethanol heeft een smaak, deze is echter niet voor iedereen hetzelfde. Door sommige mensen wordt ethanol als bitter ervaren, door andere als licht zoetig. Als je het drinkt, krijg je een heel erg branderig gevoel in je keel. Het wordt wel gebruikt om bijvoorbeeld wonden te ontsmetten en in diverse landen wordt het vermengd met autobrandstoffen om het opgeraken van fossiele brandstoffen enigszins te vertragen. Daarnaast zit ethanol in diverse alcoholische dranken, maar dan onder de naam alcohol. De vloeistoffen echter zijn identiek.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan gelijk maar het recept voor Poolse wodka die door Polen thuis wordt gemaakt:

 

Een liter spiritus en een liter water vermengen en vervolgens aan de kook brengen en op het moment van koken gelijk twee eetlepels bruine suiker toevoegen en stoppen met koken totdat de suiker volledig vermengt is met de vloeistof. Af laten koelen en klaar voor consumptie. Reist alleen de volgende vraag: welke toevoeging zit er in spiritus?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat komt omdat Marbella te ver weg is voor Youp.

 

De ondergang van Buckler

Het is niet voor het eerste dat Youp van ’t Hek het op grote bedrijven gemunt heeft. In zijn oudejaarsconference van 1989 kreeg het biermerk ‘Buckler’ de volle laag.

Van ’t Hek gaf aan niet te houden van personen die zeggen iets te zijn wat ze niet zijn. Hierbij verwees hij naar Ria Lubbers, die aangaf niet de vrouw van de premier te zijn maar een normaal Rotterdams meisje dat wel eens een kroegje zou willen beginnen. Volgens Van ’t Hek zou in dat geval de hele bar binnen een uur aan de Buckler zijn.

Van ’t Hek: "Buckler, dat kent u toch wel? Dat is dat gereformeerde bier. Buckler-drinkers, daar heb ik een hekel aan. Van die lullen van een jaar of 40 die naast je in het café staan met hun autosleutels. Rot eens op, jongen, ik sta hier een beetje bezopen te worden. Ga weg gek! Ga in de kerk zuipen, idioot. Zuip dan niet, idioot!"

Na bovenstaande passage volgden er nog velen, waaronder:
"Heb je alweer het probleem: ‘wat is een gewone man?’ Nou in dit geval bedoel ik zo’n Hollandse eikel, zo’n lul, zo’n Buckler-drinker, zo’n type die je d’r van verdenkt dat hij zijn eigen caravan trekt, zo’n grensrechter."
Volgens sommigen veroorzaakte Van ’t Hek met deze uitspraken een drastische daling van de verkoopcijfers. Een promotiecampagne vanaf 1992 mocht niet meer baten: eind 1993 werd Buckler in Nederland uit de schappen gehaald.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik drink graag een lekker glas Peroni bier. Uit de tap. Dat wordt hier veel aangeboden.

Je krijgt het vaak als halve liter. Dan moet je het snel opdrinken omdat het anders te warm wordt.. Ik vraag dan altijd zo´n wijnstandaard of bak gevuld met ijs en daar zet ik het glas dan in.

En alcoholvrij bier is ook geen schande om te drinken. Ze worden als maar beter. Groot verschil met zeg maar 10 jaar geleden.

En als ik in Duitsland ben een Weißenbier. Dat is lekker in de zomer. Of een Radeberger pils.

  • Like 1

"On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux."

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is allemaal rotzooi, meer dan een fris glas water heeft je lichaam niet vandoen, al dat zuipen is zoals bekend de doodsteek voor een goede gezondheid, het is en blijft vergif.

 

https://www.alcoholhulp.be/effecten-van-alcohol

 

Wat mij betreft, opdoeken die handel, voedingswaarde van deze zooi is nul, word enkel in grote aantallen genuttigd omdat de emoties de overhand nemen op het rationele.

 

Bij een grotere hoeveelheid alcohol vermindert het reactievermogen. Men hoort en ziet minder scherp, maar het zelfvertrouwen neemt misleidend toe en kan omslaan in roekeloosheid. Hierdoor ontstaan soms gevaarlijke situaties, bijvoorbeeld in het verkeer.

Nog meer alcohol vermindert de controle over de bewegingen en het coördinatievermogen. Lopen wordt wankelen, praten wordt lallen. Vaak kan men zich later helemaal niet meer herinneren wat er allemaal gezegd of gebeurd is, een fenomeen dat 'black out' wordt genoemd.

Een te grote dosis alcohol kan ervoor zorgen dat de hersenen zo erg verdoofd raken dat de ademhaling en het hart verzwakken of helemaal stilvallen, wat kan leiden tot coma, hart- en ademhalingsstilstand of zelfs tot de dood.

 

Stel je vast dat je een alcoholprobleem hebt en beslis je om er iets aan te doen, stop dan niet bruusk met drinken. Er kunnen dan gevaarlijke afkickverschijnselen ontstaan zoals epileptische aanvallen. Beter vraag je hulp aan je arts of een gespecialiseerd hulpverlener, die je deskundig kan begeleiden bij het minderen of stoppen.

 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Drinken

 

Burp :mellow:

GIGABLUE UHD QUAD 4K  :D  XTREND ET8500 / ET7500  ;)  VU+ Duo2 / VU+ Solo SE  :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

Bier is pas bier wanneer het gebrouwen is volgens het Reinheitsgebot uit 1516!

Al het andere is niet te z**pen.

 

Daarnaast was bier drinken vroeger een noodzaak, de kratten waren van hout en anders had je in de winter niets te stoken.

(Leo)

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...