Ga naar inhoud


Uit de Krant Vandaag


Tripleboy

Aanbevolen berichten

  • Moderator

Ze zijn er ondertussen aan gewend dat in Nederland de vlaggen Blauw-wit-rood laten zien!

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites


2 uren geleden, ceesv zei:

Ze zijn er ondertussen aan gewend dat in Nederland de vlaggen Blauw-wit-rood laten zien!

 

Toch heel begrijpelijk: als zuiderburen kijken we steeds naar boven als het om Nederland gaat en bijgevolg zien wij eerst het blauw van de vlag. Ze hadden hun kleurbalken maar verticaal moeten nemen zoals de Belgen dat doen. 😄

Groeten , Gene.

Kabel: Orange.

Schotel: Vu+ UNO 4K SE , TVV , Triple Quad

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ondanks verbod toch blokkade van de A12

Klimaat hooligans blokkeren de snelweg

 

Quote

Uit woede over de arrestaties doen de directeuren van ongeveer veertig maatschappelijke organisaties mee aan een steunactie op een viaduct boven de A12. Onder meer Greenpeace, FNV, Urgenda, het Aidsfonds, Cordaid, het COC, de Fietsersbond, het Humanistisch Verbond, Milieudefensie en Stichting Vluchteling hebben aangekondigd dat ze meedoen aan dat protest.

Weten we meteen welke organisaties we kunnen bestempelen tot criminele organisatie en we niet meer financieel hoeven te ondersteunen

zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je oproept om een demonstratie op een snelweg te organiseren dan zet je mensen aan tot strafbare feiten en dan ben je verbaasd dat ze je ophalen voor opheldering.

Totaal misplaatst die selectieve verontwaardiging dat recht op demonstratie onder druk staat waardoor er zich tal van fanclubs zich menen te moeten aansluiten.

We hebben ondertussen niet meer te maken met 100% oprechte demonstranten maar met beroeps demonstranten die de onwetende menigte weten op te zwepen.

Iedereen heeft wel eens wat te mauwen en voor je het weet pikt zo'n beroeps demonstrant het op en brengt het onder de aandacht via zijn netwerk en hop daar gaan we weer. Gezellig uitje dat demonstreren en ondertussen vliegen door de extra publiciteit de donaties je om de oren.

Het is gewoon een zoveelste verdienmodel geworden.

Ik zou zeggen alle overtreders die ze vandaag van het wegdek moeten afplukken omdat ze geen gehoor geven om op het malieveld verder te gaan demonstreren een bekeuring sturen. Je begeeft je immers als voetganger op een plek waar je niet mag komen.

Bijzonder ook weer de amnesty medewerkers die aanwezig zijn om te controleren of de rechten van de demonstranten wel worden gerespecteerd.

Ik verwacht niet dat die ook aanwezig zijn bij demonstraties in bv Moskou of Tehran!.

Link naar reactie
Delen op andere sites

X2.

Ik ben als bioloog vanzelfsprekend voor verbetering van de klimaatellende, maar demonstreren kan ook op een fatsoenlijke manier.

De vastgelijmde beroeps-demonstranten mogen ze wat mij betreft van het wegdek loshalen en aan paaltjes langs de weg vastlijmen en daar een nachtje laten staan. Werkt beter dan een boete en ze kunnen daar volop enthousiast demonstreren. Maar dat mag vast niet.😮

 

Citaat uit het bericht over protest van directeuren van clubs tegen de arrestaties van overtreders van de wet:

Onder meer Greenpeace, FNV, Urgenda, het Aidsfonds, Cordaid, het COC, de Fietsersbond, het Humanistisch Verbond, Milieudefensie en Stichting Vluchteling hebben aangekondigd dat ze meedoen aan dat protest.

 

Blij dat ik  een paar daarvan die ik geld gaf al jaren niet meer steun. Alleen was dat toen vanwege het salaris van die directeuren.

Het is me trouwens een raadsel wat FNV en COC daar te zoeken hebben.

Zou net zoiets zijn als de directeur van de postzegelverzamelaarsclub (en de admin van SAt4all 😁) daar op het viaduct gingen staan.

3x VU+ met Open Pli , 2 Gregorians, 1 Big bisat en 3 LCD's

Link naar reactie
Delen op andere sites

C o o kie M o nster

C U L'8'R WEIRDOGAToRS

 

I was born once , as an invasion of the bodysnatchers ,

but the doctor did get a brain-attack !! my name:

 

breedbandwurger 1967

 

casa CM: FTA DVB-S & FTA DVB-S2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...