Ga naar inhoud
astro iris

Binnenland KPN in goede papieren met Dominique Leroy

Aanbevolen berichten

zal wel niet goed komen 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
1 uur geleden zei Tripleboy:

Moest ze dan haar aandelen verkocht hebben na haar overstap Tripleboy ? , dit is de beurswereld, gebeurd dagelijks, zelfs Trump doet het.

 

1 minuut geleden zei edbe:

zal wel niet goed komen 

Ze heeft wel Proximus terug winstgevend gemaakt.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

PXS was al winstgevend voor haar.Enige wat ze gedaan heeft is de fundering verzwakt en technici rijden nu 250 km per dag ipv ervoor 100 km.Vermoedelijk onde rpolitieke druk want die willen het bedrijf van de hand doen en de miljarden oprapen om de put van de regering te delven.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Proximus draait nu slechter dan voor haar komst, de dienstverlening is achteruit gegaan, het aantal ontevreden klanten gestegen, de graaicultuur heeft de overhand genomen, zo iemand moet dan maar vertrekken.

 

Nederland, ze komt.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Elke verandering is een verslechtering .

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Veel slechter kan het toch bijna niet?

Kijk eens naar de kapitaal vernietiging met het laten wegvallen van ISDN2

Voor een aansluiting betaalde men toch snel zo'n 35 euro per maand, maar nu KPN in al haar wijsheid heeft besloten dit te laten vervallen stapt men massaal over naar het bellen via het internet en dat biedt KPN zelf aan voor 1 euro per maand bij hun bestaande internetaansluiting.

Een rekensom is dan snel gemaakt als  de Autoriteit Consument & Markt aangeeft dat er nog zo'n 139.000 ISDN2 aansluitingen actief zijn

139.000 x 35 x 12 =58380000,00 of wel 58,3 miljoen per jaar

Zou iedereen naar KPN gaan met het 1 euro abonnement dan hebben we het over 139.000 x 1 x 12 = 1668.000 ofwel 1,66 miljoen een omzetderving van een ruim 56 miljoen per jaar (even de gesprekskosten nog niet meegerekend)

En dan zijn er ook nog veel zgn. slapende aansluitingen (worden niet gebruikt maar men betaald er wel voor en die komen nu geheel te vervallen) en zijn er ook velen die overstappen naar een andere provider.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
17 minuten geleden zei dreka1:

Elke verandering is een verslechtering .

 

Als je zo'n rot wijf krijgt wel ja!  Een vrouw op zo'n positie is per definitie een slecht plan.  Dat zit er alleen om te graaien en in werkelijkheid kan het niks. Zeg eens eerlijk, hoeveel vrouwen op een top positie kennen jullie die wel echt goed performen?   Iets zegt me dat het lijstje heel kort gaat zijn.

 

Als man kan ik mij enorm ergeren aan het beleid/trend van de overheid om overal vrouwen op belangrijke posities te willen puur om het feit dat ze vrouw zijn en de quota gehaald moet worden met natuurlijk alle negatieve gevolgen van dien. Als ze zo fantastisch goed waren hadden ze er zelf wel gekomen maar dat zijn ze niet uitgezonderd een enkeling.

 

Als het tegen zit komt ze ook nog met idee om een datalimiet in te voeren en sloopt ze daarmee het hele internet beleid, mja alles voor het geld toch.

 

Ik lees trouwens dat ze nog even een reorganisatie wil doorvoeren bij Proximus voordat ze weg gaat per 1 december.  En hiermee ruim 2000 werknemers de laan uit stuurt.  Ze denkt vast mij kunnen ze toch niet meer verantwoordelijk houden.  Stiekem hoop je dat er een slecht behandelde werknemer haar kantoor binnen wandelt en op gepaste wijze met haar afrekent.  En wees niet bang hoor een mannelijke CEO die slecht met zijn werknemers omgaat wens ik hetzelfde toe.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

die reorganisatie werd op 1 januari aangekondigd, en we zijn nu September en niemand heeft tot nu toe ook maar iets op papier gezien - de vakbonden zijn dan ook woedend.

ook het feit dat "madame" verleden maand voor 300.000 euro aan aandelen van Belgacom heeft verkocht, en nu bij hoog en bij laag beweert dat ze toen nog niets wist van haar nakende overstap naar KPN zet veel kwaad bloed. Het zijn hààr aandelen, ze mag ze verkopen, maar ze moet er niet voor gaan liegen. Ze wist toen al heel goed dat ze niet bij Proximus ging blijven, en de verkoop van haar aandelen paste in die strategie. Om nu het onnozele wicht te spelen, daar trappen de meeste vlamingen niet in.

 

veel plezier ermee  !

aangepast door Jean-Claude

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 

Hollanders, leer ze een lesje, dit kan zo niet verder 🤼‍♀️

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
2 uur geleden zei Codx:

Een vrouw op zo'n positie is per definitie een slecht plan.

Even heel algemeen gezegd... Dat is de grootste onzin die ik ooit gehoord heb. :(

Je moet de goede persoon op de goede plek hebben... of dat nu een man of een vrouw is, maakt volgens mij helemaal niets uit... 

 • Bedankt 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
1 uur geleden zei Jean-Claude:

Om nu het onnozele wicht te spelen, daar trappen de meeste vlamingen niet in.

dus wel

 

:P

 

valt op, heel veel ressentiment tegen dat wicht hier op 't forum, uh die mevrouw, terwijl het natuurlijk niet aan ons is om te oordelen maar aan het fiscaal toezicht : De Federale Overheidsdienst Financiën

ik ken haar niet en het zal me ook worst wezen zolang ze maar keihard werkt aan oplossingen zoeken en leveren voor menig probleem waar providers mee kampen

landelijke dekking van DVB-T2 / DAB+ en 5G (plus voorgangers) als vervanging van het oud koperoxide in de grond

aangepast door Tonskidutch

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Vandaag op het Nieuws, Personeel en vakbonden spuwen haar uit, vertrek nu en met spoed zeggen ze.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

 • Wie is er online   0 leden

  Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

 • Gerelateerde inhoud

  • Door Jean-Claude
   DPG Media, eigenaar van tv-zenders als VTM en Q2, gaat zijn tv-activiteiten verder digitaliseren en past daarom zijn organisatie aan. Het bedrijf wil 145 banen schrappen binnen de klassieke tv-organisatie en ondersteunende diensten. Tegelijk plant DPG Media ook de creatie van een 50-tal nieuwe jobs, voornamelijk digitale profielen. “Waar mogelijk komen de huidige medewerkers als eerste in aanmerking om deze in te vullen.” Men hoopt het aantal gedwongen ontslagen zoveel mogelijk te beperken.   “De televisiemarkt is overal ter wereld in volle transformatie”, zo klinkt het vandaag in een persbericht. “Klassieke televisie is nog steeds erg populair, maar het snel groeiend aanbod van digitale televisie- en videoplatformen verandert het kijkgedrag en het zakelijk model van televisie. Het concurrentieveld is ook sterk veranderd met de komst van globale spelers zoals Netflix, Apple en Disney. Dit stelt lokale spelers voor grote uitdagingen.”
   Vlaamse Netflix
   DPG Media investeerde de voorbije jaren al fors in de digitale transformatie, onder meer met het gratis videoplatform VTM Go. “Maar om het lokale marktleiderschap te verzekeren en te kunnen concurreren met de grote internationale spelers, kiest DPG Media nu voor een doorgedreven digitalisering en een aanpassing van de tv-organisatie.” 
   Op het programma staat de ontwikkeling van een streamingplatform met een betalend digitaal aanbod van binnen- en buitenlandse series en films, “de zogenaamde Vlaamse Netflix”. Het is niet duidelijk wanneer dit gelanceerd zal worden, zegt woordvoerster Sara Vercauteren. Maar het zou wel de bedoeling zijn om dit betalend platform naast VTM Go - dat gefinancierd wordt met reclame - te laten bestaan. Het bedrijf gaat ook de investeringen in advertentie- en datatechnologie opvoeren én in lokale content. 
           145 jobs
   DPG Media heeft “een toekomstplan uitgetekend dat naast investeringen ook een fundamentele wijziging van de huidige organisatie bevat”. Dat plan werd vandaag aan de Ondernemingsraad aangemeld en omvat de mogelijke afbouw van 145 bestaande jobs binnen de klassieke tv-organisatie en de ondersteunende diensten. Ook de aansturing van DPG Media in België wordt vereenvoudigd, met impact op het directieteam en het management. Volgens de woordvoerster gaat het om zowat één op vier banen binnen de brede tv-organisatie die bedreigd zijn. 
   Gedwongen ontslagen beperken
   Het is de intentie om het aantal gedwongen ontslagen zoveel mogelijk te beperken. Samen met de aankondiging van de intentie tot ontslag werden immers ook een 50-tal nieuwe jobs aangekondigd, voornamelijk digitale profielen in de creatieve, commerciële en technologische teams. “Waar mogelijk komen de huidige medewerkers als eerste in aanmerking om deze in te vullen.” 
   In overleg met de sociale partners werd de informatie- en consultatiefase in het kader van de wet-Renault opgestart. Pas daarna zal de precieze impact van het plan duidelijk zijn. De andere activiteiten van DPG Media, zoals de krantentitels, zijn niet getroffen door de herstructurering. 
   Nieuw model
   Kris Vervaet, CEO DPG Media België: “In een mediasector die in sneltempo verandert, is het van vitaal belang om ons bedrijf aan te passen aan de nieuwe gewoontes en gebruiken van consumenten en adverteerders. We hebben reeds een aantal belangrijke stappen gezet in de transformatie van ons bedrijf, maar gezien de toenemende concurrentie op internationaal vlak, is het noodzakelijk om de investeringen in onze digitale video- en televisie-activiteiten op te voeren.”
   “We evolueren naar een nieuw zakelijk model en dat vergt fundamentele wijzigingen in onze organisatie en werkwijze”, vervolgt Vervaet. “We hebben behoefte aan nieuwe competenties om succesvol te kunnen innoveren, maar we moeten ook veel efficiënter worden in onze klassieke televisiebusiness. We hebben een nieuwe, toekomstgerichte organisatie uitgetekend die wezenlijk verschillend is van de huidige.”
   Impact
   “De impact op het bedrijf is substantieel en we beseffen maar al te goed dat dit geen makkelijke boodschap is voor onze mensen”, aldus de CEO nog. “We zullen er dan ook alles aan doen om dit transformatieplan samen met de sociale partners zo respectvol mogelijk uit te werken. We blijven daarnaast inzetten op het opleiden van onze collega’s zodat ze in een veranderende sector hun vak kunnen doen. Als mediabedrijf moeten we het immers hebben van de expertise, de passie en de creativiteit van onze mensen.”
   Bonden: “Zeer zwaar verdict”
   “Ik kan op dit ogenblik nog weinig ten gronde zeggen over wat er aan de gang is”, zegt Jan Meeuwens, bestendig secretaris van BBTK Brussel. “Maar het bericht dat er 145 banen op de tocht staan, komt niet geheel onverwacht, vind ik. Het gaat nu eenmaal om twee mastodonten in de mediasector, De Persgroep die VTM opslokt. Dan kun je zo’n operatie verwachten”, stelt Meeuwens. “Anderzijds vind ik dat dit nieuws toch nog snel komt.”
   “Dit is een zeer zwaar verdict”, klinkt het bij Tijs Hostyn, vakbondssecretaris van ACV Puls. “Binnen het bedrijf voelden mensen wel dat er iets stond te gebeuren, maar dit is héél zwaar. Zowat alle afdelingen lijken getroffen te worden. Het is een schokgolf die door het bedrijf gaat”, aldus nog Hostyn. “We gaan deze namiddag samenzitten met de vertegenwoordigers van het personeel om te zien hoe we dit gaan aanpakken en om meteen concrete afspraken te maken.”
    
   bron : het laatste nieuws
  • Door Eduard07
   Dit constateert het NRC, na een analyse van hoe de omroepen met efficiency omgaan. Te weinig, dus.
    
   Dit is ook het bedrag dat de NPO nog tekort komt om het Songfestival 2020 te organiseren.
    
   Hiermee lijkt de NPO met de rug tegen de muur te staan. Ze hebben nu geen argument meer om nog überhaupt om geld te vragen bij de minister. 
  • Door Eduard07
   http://radio.nl/819286/npo-regio-wordt-het-beste-van-rijnmond-en-de-landelijke-omroepen
    
   Kijk aan, Rijnmond is alweer druk bezig van die ongevraagde NPO3-Regio nog meer Randstad TV te maken.Ze gaan er nu al mee aan de haal.
    
   NPO3-Regio wordt niks minder dan een politiek gekleurde zender. Ik hoop dat deze arrogante beslissing t.z.t. flink wordt afgestraft.  
  • Door Eduard07
   Wederom zit er weer een minister die over de media gaat zonder er voldoende vanaf te weten en er onpartijdig mee om te kunnen gaan.
   (Net als met het onderwijs.)
    
   https://nederlandsmedianieuws.nl/media-nieuws/Arie-Slob-zorgde-zelf-voor-onbestuurbaarheid-Commissariaat-voor-de-Media/
    
   Er gaan in Nederland permanent ministers over onze media die er hetzij geen verstand van hebben, hetzij er politieke spelletjes mee spelen, hetzij er geen lange-termijn visie over hebben.
   Kortom: ondanks dat media een hele belangrijke rol spelen in onze samenleving, is het altijd een speelbal geweest van de politiek. Al vanaf het ontstaan in de jaren 30.
   En zolang het Den Haag naar de zin gaat, roept het dat de media "onafhankelijk" zijn. 
    
   En zo rollen de Nederlandse radio en tv van het ene probleem in het andere. Korte termijn-denken, ongezonde bemoeizucht op basis van beperkte kennis-van-zaken.
   De omvorming van NPO3 naar een Regio3 , geflankeerd door een zak met geld, zonder ook maar enig gefundeerd onderzoek of Nederland wel op zo'n zender zit te wachten.
   En de jeugdzender op NPO3 verdwijnt. En die was goed bezig, getuige de kijkcijfers. 
   Alles gemotiveerd met drogredenen of ondeskundigheid.
    
   En zo wordt de PO niet van buitenaf, maar van binnenuit verder afgebroken door de Haagse waan-van-de-dag.
   We gaan er nog spijt van krijgen, maar de kiezer kan deze regering en minister bij mislukking helaas niet meer ter verantwoording roepen over een paar jaar.
    
    
    
    
  • Door Tonskidutch
   mijn god neen toch
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid