Jump to content
Sign in to follow this  
astro iris

Binnenland KPN in goede papieren met Dominique Leroy

Recommended Posts


1 uur geleden zei Tripleboy:

Moest ze dan haar aandelen verkocht hebben na haar overstap Tripleboy ? , dit is de beurswereld, gebeurd dagelijks, zelfs Trump doet het.

 

1 minuut geleden zei edbe:

zal wel niet goed komen 

Ze heeft wel Proximus terug winstgevend gemaakt.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

PXS was al winstgevend voor haar.Enige wat ze gedaan heeft is de fundering verzwakt en technici rijden nu 250 km per dag ipv ervoor 100 km.Vermoedelijk onde rpolitieke druk want die willen het bedrijf van de hand doen en de miljarden oprapen om de put van de regering te delven.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Proximus draait nu slechter dan voor haar komst, de dienstverlening is achteruit gegaan, het aantal ontevreden klanten gestegen, de graaicultuur heeft de overhand genomen, zo iemand moet dan maar vertrekken.

 

Nederland, ze komt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elke verandering is een verslechtering .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veel slechter kan het toch bijna niet?

Kijk eens naar de kapitaal vernietiging met het laten wegvallen van ISDN2

Voor een aansluiting betaalde men toch snel zo'n 35 euro per maand, maar nu KPN in al haar wijsheid heeft besloten dit te laten vervallen stapt men massaal over naar het bellen via het internet en dat biedt KPN zelf aan voor 1 euro per maand bij hun bestaande internetaansluiting.

Een rekensom is dan snel gemaakt als  de Autoriteit Consument & Markt aangeeft dat er nog zo'n 139.000 ISDN2 aansluitingen actief zijn

139.000 x 35 x 12 =58380000,00 of wel 58,3 miljoen per jaar

Zou iedereen naar KPN gaan met het 1 euro abonnement dan hebben we het over 139.000 x 1 x 12 = 1668.000 ofwel 1,66 miljoen een omzetderving van een ruim 56 miljoen per jaar (even de gesprekskosten nog niet meegerekend)

En dan zijn er ook nog veel zgn. slapende aansluitingen (worden niet gebruikt maar men betaald er wel voor en die komen nu geheel te vervallen) en zijn er ook velen die overstappen naar een andere provider.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minuten geleden zei dreka1:

Elke verandering is een verslechtering .

 

Als je zo'n rot wijf krijgt wel ja!  Een vrouw op zo'n positie is per definitie een slecht plan.  Dat zit er alleen om te graaien en in werkelijkheid kan het niks. Zeg eens eerlijk, hoeveel vrouwen op een top positie kennen jullie die wel echt goed performen?   Iets zegt me dat het lijstje heel kort gaat zijn.

 

Als man kan ik mij enorm ergeren aan het beleid/trend van de overheid om overal vrouwen op belangrijke posities te willen puur om het feit dat ze vrouw zijn en de quota gehaald moet worden met natuurlijk alle negatieve gevolgen van dien. Als ze zo fantastisch goed waren hadden ze er zelf wel gekomen maar dat zijn ze niet uitgezonderd een enkeling.

 

Als het tegen zit komt ze ook nog met idee om een datalimiet in te voeren en sloopt ze daarmee het hele internet beleid, mja alles voor het geld toch.

 

Ik lees trouwens dat ze nog even een reorganisatie wil doorvoeren bij Proximus voordat ze weg gaat per 1 december.  En hiermee ruim 2000 werknemers de laan uit stuurt.  Ze denkt vast mij kunnen ze toch niet meer verantwoordelijk houden.  Stiekem hoop je dat er een slecht behandelde werknemer haar kantoor binnen wandelt en op gepaste wijze met haar afrekent.  En wees niet bang hoor een mannelijke CEO die slecht met zijn werknemers omgaat wens ik hetzelfde toe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

die reorganisatie werd op 1 januari aangekondigd, en we zijn nu September en niemand heeft tot nu toe ook maar iets op papier gezien - de vakbonden zijn dan ook woedend.

ook het feit dat "madame" verleden maand voor 300.000 euro aan aandelen van Belgacom heeft verkocht, en nu bij hoog en bij laag beweert dat ze toen nog niets wist van haar nakende overstap naar KPN zet veel kwaad bloed. Het zijn hààr aandelen, ze mag ze verkopen, maar ze moet er niet voor gaan liegen. Ze wist toen al heel goed dat ze niet bij Proximus ging blijven, en de verkoop van haar aandelen paste in die strategie. Om nu het onnozele wicht te spelen, daar trappen de meeste vlamingen niet in.

 

veel plezier ermee  !

Edited by Jean-Claude

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 uur geleden zei Codx:

Een vrouw op zo'n positie is per definitie een slecht plan.

Even heel algemeen gezegd... Dat is de grootste onzin die ik ooit gehoord heb. :(

Je moet de goede persoon op de goede plek hebben... of dat nu een man of een vrouw is, maakt volgens mij helemaal niets uit... 

 • Bedankt 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 uur geleden zei Jean-Claude:

Om nu het onnozele wicht te spelen, daar trappen de meeste vlamingen niet in.

dus wel

 

:P

 

valt op, heel veel ressentiment tegen dat wicht hier op 't forum, uh die mevrouw, terwijl het natuurlijk niet aan ons is om te oordelen maar aan het fiscaal toezicht : De Federale Overheidsdienst Financiën

ik ken haar niet en het zal me ook worst wezen zolang ze maar keihard werkt aan oplossingen zoeken en leveren voor menig probleem waar providers mee kampen

landelijke dekking van DVB-T2 / DAB+ en 5G (plus voorgangers) als vervanging van het oud koperoxide in de grond

Edited by Tonskidutch

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vandaag op het Nieuws, Personeel en vakbonden spuwen haar uit, vertrek nu en met spoed zeggen ze.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Satneef
   Volgens Boadcast magazine keert het legendarische programma Candlelight weer terug.
   Op EasyFM dit keer.
   Ook zal dezelfde presentator het weer presenteren en dat is Jan van Veen.
   EDIT:Vanaf  9 Februari,22:00- 00:00
    
   De streamlink van EasyFM is:
   https://stream.easyfm.nl/stream1/stream.mp3  
  • By Jean-Claude
   De Vlaamse kijker krijgt een tweede VTM.‘VTM 2’ - een werktitel - moet een grote zender worden en zal een mix van wat meer gedurfde Vlaamse en internationale programma’s uitzenden. Naast VTM GO start DPG Media, het moederhuis van VTM, ook met wat nu nog de ‘Vlaamse Netflix’ heet. Met de prestigieuze Vlaamse reeks ‘De Bende van Jan de Lichte’ als eerste grote trekker.
    
   Naar VTM en aanverwante zenders kijken waar, wanneer en op welk platform je wil. Dat is de uitdaging die DPG Media, het moederbedrijf van onder andere VTM, Qmusic, CAZ en Vitaya, zo snel mogelijk wil realiseren. Daarvoor rolt het bedrijf een compleet nieuwe videostrategie uit. “Onze kijkers vragen terecht kwaliteit, must-see-tv-programma’s. Die willen wij hen meer dan ooit aanbieden. Wij gaan ervoor zorgen dat de kijker permanent kan zien wat hij wil zien”, aldus algemeen directeur Dirk Lodewyckx. “Ja, daar staat een flinke investering tegenover. Het gaat over ettelijke miljoenen euro’s.” Een contrast met de besparingsoperaties die de zender de voorbije jaren doorliep, en onder meer aan concurrent VIER de mogelijkheid gaf om zich verder te profileren.
   Broertje voor CAZ
   “Wij gaan voor nóg meer Vlaamse programma’s en hoogkwalitatieve ‘content’ voor VTM en voor ons online platform VTM GO”, vult creatief directeur Davy Parmentier aan. Opmerkelijk bij de nieuwe videostrategie is dat ook de klassieke tv-kijker niet vergeten wordt. Zo krijgt VTM er straks met ‘VTM 2’ een grote broer bij, maar ook filmzender CAZ wordt uitgebreid met ‘CAZ 2’. Wanneer de twee nieuwe zenders op antenne komen, is nog niet geweten. “We verbreden VTM met VTM 2, een nieuwe, grote tv-zender met lokale en internationale programma’s”, zegt Parmentier. “VTM blijft onze familiezender, met onder andere topentertainment. Met VTM 2 kunnen we voldoen aan de vraag van de kijker voor nog meer lokale ‘content’. Daar zal dus het VTM-aanbod met een randje kunnen. Iets scherper, iets spitanter, voor kijkers die we nu soms links laten liggen. Natuurlijk zullen er tv-formats zijn die zowel op VTM als op VTM 2 kunnen. Het verschil ligt precies in hoe we een bepaald programma zullen maken. ‘Blind getrouwd’, bijvoorbeeld, kan in de ‘familieversie’ zoals nu op VTM. Maar ook met een scherp kantje, zoals de Australische versie die al op Vitaya was te zien.” CAZ 2 zal heel wat sterke reeksen uit ‘Walter Presents’ en veel herhalingen - al dan niet uit het eigen archief - uitzenden. Of de komst van de nieuwe zenders invloed zal hebben op de toekomst van Q2, is onduidelijk.
   Toverwoord
   Op 2 maart al voert DPG Media een eerste aanpassing door. De zenders ‘VTM Kids’ en ‘VTM Junior’ smelten samen tot ‘VTM Kids’. De vrijgekomen plaats zal worden ingenomen door CAZ 2. Op het online platform VTM GO wordt het kinderaanbod uitgebreid met programma’s van Nickelodeon.
   Naast de extra investeringen in de twee nieuwe tv-zenders wil DPG Media ook zwaar inzetten op video, het nieuwe toverwoord in medialand. Daarom worden twee digitale platformen (nog verder) uitgebouwd. VTM GO is, amper zes maanden na de lancering, al een succesverhaal met ruim een half miljoen actieve kijkers en meer dan 11,5 miljoen views van volledige afleveringen per maand. Het is de bedoeling dat de nieuwe programma’s van de tweede VTM-zender meteen ook op VTM GO te zien zijn.
   Daarnaast willen ze in Vilvoorde zo snel mogelijk uitpakken met een nieuw streamingplatform: de zogenoemde ‘Vlaamse Netflix’, die tegen betaling een digitaal aanbod van binnen- en buitenlandse series en films zal leveren. Er wordt nog steeds gepraat met de VRT, maar los van een mogelijke samenwerking zal DPG Media er sowieso mee starten - om maximaal ‘on demand’ kijkcomfort te bieden aan de kijker, die reclamevrij zal kunnen bingewatchen.
   Kijker beslist
   DPG Media zet dus de grote middelen in om tegemoet te komen aan het razendsnel veranderende kijkgedrag in de wereld van tv en video. Uit onderzoek is gebleken dat de kijker sinds vorig jaar niet langer vertrekt vanuit het live-tv-aanbod, om pas nadien uitgesteld te kijken of Netflix te overwegen. Nee, hij start meteen met alle opties naast elkaar te zetten. “Precies daarom pakken we nu met onze nieuwe strategie uit. Wij willen de kijker volgen. De kijker wordt onze programmadirecteur. Hij of zij bepaalt welk programma wanneer en met welk comfort hij of zij die wil zien”, zo besluit Lodewijckx.
   In afwachting ziet u dit in het voorjaar
   In afwachting van de lancering van ‘VTM 2’ en de ‘Vlaamse Netflix’ wil VTM tot aan de zomer alvast knallen. Met een pak gevestigde waarden én nieuwe reeksen.
   VTM zet in op het weekend, met een nieuw seizoen van het populaire ‘The Voice Kids’ en het fonkelnieuwe ‘The Masked Singer’, waarbij een vakjury en Vlaanderen moeten raden wie er achter een masker zingt.
   Er komt ook een nieuw seizoen van ‘Liefde voor muziek’ en van ‘Blind getrouwd’, met voor het eerst ook een homokoppel dat het jawoord geeft.
   Op maandag pakt de zender uit met ‘Beat VTM’, het nieuwe duelprogramma waarin acht VTM-coryfeeën het in zeer uiteenlopende disciplines opnemen tegen evenveel kijkers. Nieuw dit voorjaar is ook ‘Mijn keuken, mijn restaurant’. Hobbykoks moeten er eerst hun kooktalenten tonen aan topchef Sergio Herman en moeten nadien koken in een pop-uprestaurant. Later in het voorjaar is er ook ‘Lego Masters’ met gastheer Kürt Rogiers.
   Naast ‘Helden van hier’, met een special over de ontploffing op de Antwerpse Paardenmarkt en over de Antwerpse MUG, is er straks ook ‘Axel gaat binnen’. In die docureeks wordt Axel Daeseleire telkens een week opgesloten in een instelling. VTM plant ook een reeks over ‘Onderzoeksrechters’. Komen er ook nog aan: een nieuw seizoen van ‘Dat belooft voor later’ met Staf Coppens op zaterdag, en twee reeksen met Luk Alloo, ‘De politierechtbank’ en ‘Alloo in de nacht’.
   Aan het vooravond-fundament wordt niet geraakt. Er komen dus nieuwe afleveringen van ‘Loïc: zot van koken’, ‘De buurtpolitie’ en ‘Familie’. Er wordt ook niet gemorreld aan het bijna zestig minuten durende ‘VTM Nieuws’.
    
   bron : HLN
  • By Eduard07
   De petitie die eind december is gestart om Ziggo ervan te overtuigen dat analoge kabelradio in een aanzienlijke behoefte zou voorzien, heeft tot nu toe zo'n 1260 ondertekenaars opgeleverd:
    
   https://petities.nl/petitions/analoge-fm-radio-via-de-ziggokabel-moet-blijven?locale=nl
    
   Hij loopt nog tot 10 februari.
    
   In de genoemde petitie wordt het volgende beweerd:
   100.000ende Ziggo klanten die analoge FM radio via de kabel op een tuner of receiver ontvangen, worden radioloos.
   Maar ik zie dat niet terug in 1260 handtekeningen.
    
   Volgens mij is de belangstelling voor de petitie eerder een bevestiging dat analoge kabelradio juist niet meer in een serieuze behoefte voorziet.
    
   (Het beeld zal bij analoge ether FM mogelijk anders zijn doordat die overal vrij te ontvangen is en de overgang naar dab+ nog in volle gang is en nog wel een paar jaar zal duren.)
    
   Verder biedt Ziggo via de digitale route inmiddels een schat aan radiozenders. Extra tuners niet nodig. 
    
    
   Hoe kijken jullie aan tegen afschakeling analoge kabelradio? Nu?  Zo niet, wanneer dan? 
    
    
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy