Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Miauw

Het € 9,95 pakket gaat per 1 januari 2019 € 13,- euro kosten

Aanbevolen berichten

Ik zag bij iemand die nog het € 9,95 per maand pakket heeft, per 1 januari 2019 naar € 13,- per maand gaat, blijkbaar is het € 9,95 pakket nog actief en het nieuwere € 10,- pakket al een tijdje om gezet.

 

Het oudere pakket van € 9,95 gaat later over naar € 13,- dan het nieuwere € 10,- dat al op € 13,- zit, ik heb de betreffende e-mail bij de betreffende persoon gelezen.

 

aangepast door ilseonline

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Nee, die had al geen STB-pakket meer, ik meen het HD-Light pakket wat nu Start-HD wordt.

 

Er was eerst een omzetting van het STB-pakket naar € 9,95 per maand, later was er nog een overstap van het STB-pakket naar het € 10,- pakket, dus € 0,05 per maand verschil.

 

 

aangepast door ilseonline

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Er zijn/waren 2 HD-Light pakketten na de overstap van het STB-pakket:

 

STBP > HD-Light € 9,95 , deze worden per 1 januari 2019 Start-HD voor € 13,- per maand.

 

STBP > HD-Light € 10,-  , deze was al sinds dit jaar Start-HD voor 13,- per maand.

 

Blijkbaar worden beide pakketten op 1 januari 2019 gelijk getrokken.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Canal Digitaal weet zelf niet eens meer wat voor verschillende paketten ze hebben. Ze hebben paketten met '+' en '-' opties. Klant klaagt en krijgt één of andere aanpassing aangeboden. Zelfde prijs of zelfs korting met behoud van pakket. Zie je ook aan de PBM's die voor hetzelfde pakket afwijken...

 

82000000 voor TVV Basic Light op kaart 1

C4000000 voor TVV Basic Light op kaart 2 

 

Geeft exact dezelfde kanalen vrij...

 

C0800000 voor Canal Digitaal

C3800000 voor Canal Digitaal

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Canal Digitaal gebruikt al jaren diverse pakketten om de klant tevreden te houden. Als je dreigt je abonnement op te zeggen kan er vaak een persoonlijk abonnement uit de hoed getoverd worden waar je dan meestal 2 jaar aan vast zit.

De 1 betaald meer dan de ander voor gelijke rechten, oneerlijker kan het niet zijn.  Het zou Canal Digitaal sieren om nu is voor eens en altijd de verschillen op te heffen en over te gaan op bijv. 3 abonnementsvormen warbij iedereen weet wat er wel en niet ontvangen kan worden tegen welke prijs..

Ook is het heel normaal dat de prijs 30% stijgen kan, ook dat is vaker vertoond en helaas heeft de komst van Joyne daar weinig aan verandert.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Of dat "oneerlijk" is vraag ik me af. Het is dan zo dat jij minder goed onderhandeld hebt.

Bij een abonnement op een tijdschrift onderhandel je toch ook iedere keer tegen de tijd dat het abo afloopt. Ofwel geeft de uitgeverij zelf al een extra korting als je je abo verlengt, dat heb ik in Zweden meestal... Mijn Duitse abonnement op mijn televisiegids onderhandel ik altijd, en krijg dan eigenlijk altijd een mooie korting... 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

In de supermarkt onderhandel je over de prijs van de boodschappen? Bij de brugwachter over de prijs van het gebruik enz?

Een bepaalde dienst heeft een bepaalde waarde en zou dus voor iedereen gelijk moeten zijn en  niet naar willekeur.

Dat het bij Canal Digitaal anders gaat is omdat ze bang zijn de klant kwijt te raken en dus bieden ze iets anders aan.

Dat er daarom klanten expres dreigen op te stappen en daardoor een goedkopere deal krijgen hebben ze bij Canal Digitaal blijkbaar niet in de gaten.

Zelf is Canal Digitaal al jaren zelf het overzicht en het boekje kwijt hierdoor.

Gewoon een instap-, een gemiddeld- en een uitgebreid abonnementsvorm met duidelijke prijzen zou voor de klant en voor Canal Digitaal erg verhelderend kunnen werken.

De komst van Joyne heeft geen beterschap gebracht omdat Joyne niet echt als concurrent gezien kan worden gezien de prijs en de moeite die men moet doen om die te ontvangen. Soms krijg ik het idee dat Joyne gewoon een ondergeschoven kindje van Canal Digitaal cq M7 is om de schijn op te wekken dat er 2 providers zijn. Van 9.95 naar 13 vind ik ook en flinke verhoging is staat niet in verhouding van met de gestegen kosten en het gebodene, ook de inflatie correctie ligt een stuk lager.

aangepast door grondstof
aanvulling

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
11 minuten geleden zei grondstof:

De komst van Joyne heeft geen beterschap gebracht omdat Joyne niet echt als concurrent gezien kan worden.

 

Heel bizar, terwijl TVV met zijn Antenne TV voor dezelfde prijs al wekenlang bijna dagelijks advertenties plaats in de media, heb ik hier in Vlaanderen nog nooit ook maar enige ruchtbaarheid gezien rond het Joyne aanbod voor sat tv. Hoe moet de potentiële klant weten dat er een aanbod is? Enkel via de dealers, staat er op hun website.

 

Alsof de doorsnee sat kijker om de haverklap bij een dealer binnenstapt. Ikzelf bestel altijd mijn materiaal bij webshops en ben nog nooit bij een dealer over de vloer geweest. Het is alsof ze geen klanten wensen :))))

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Het blijft raar dat dit Set Top Box-pakket toch nog zo lang heeft bestaan. Want dit vond ik in een oude posting
Citaat aanbod voor trouwe klanten (december 2014):

U zult er ongetwijfeld over hebben gehoord. De zenders NPO1, NPO2 en NPO3 (voorheen Nederland 1, 2 en 3) worden - als gevolg van bezuinigingen bij de NPO - niet langer gratis via de satelliet beschikbaar gesteld. Daarnaast is ook de Mediawet aangescherpt, die verlangt dat minimaal 30 TV-zenders deel uit maken van het zenderpakket. Omdat het Set Top Box-pakket niet langer voldoet aan de gestelde eisen, zijn we voornemens met ingang van 1 april 2016 te stoppen met het Set Top Box-pakket.

Het Basis-pakket, een volwaardig alternatief

Als trouwe CanalDigitaal-klant bieden we u graag nu al een mooi alternatief pakket, met een aantrekkelijke aanbieding. Het Basis-pakket biedt 23 extra zenders en 14 scherpe HD-zenders. Het Basis-pakket kost normaal € 15,95 per maand, maar u krijgt het Basis-pakket voor de vaste lage prijs van slechts € 10 per maand.

 

Destijds moesten we de overstap maken via een speciale internetpagina. Naar nu blijkt was dat toen helemaal niet nodig. Die VASTE lage prijs tien euro per maand is afgelopen zomer verhoogd naar 13 euro per maand. Het Basis-pakket heet tegenwoordig Start-HD-pakket. 

 

aangepast door Noordzee

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik heb Canal Digitaal gevraagd hoe het kan dat de één een tientje betaald en de ander bijna 25 euro voor dezelfde diensten, op een paar zenders (waar ik niet naar kijk) extra na. Aangezien ik nog een jaar vastzit aan mijn abonnement wordt mij geen leuk aanbod gedaan. Ik overweeg trouwens gewoon over een jaar op FTA verder te gaan aangezien ik merk dat ik nauwelijks nog kijk naar de regulier Nederlandse tv. NPO is sws al FTA vai DVB-T2.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
23 uur geleden zei grondstof:

In de supermarkt onderhandel je over de prijs van de boodschappen? Bij de brugwachter over de prijs van het gebruik enz?

Ja, je wacht in principe de aanbiedingen af voor je groot inkoopt. Zo doe ik altijd mijn boodschappen, en dat levert veel geld op. Voor tolbruggen/tunnels kan je vaak een regeling treffen als je er veel overheen/doorheen moet om op die manier korting te krijgen... Bij de trein of bus is dat ook zo... De dagelijkse pendelaar gaat ook niet iedere keer een los kaartje kopen...

Op de markt kan je wel afdingen...

Bij abonnementen op tijdschriften onderhandel je ook.... lukt het niet, of is het gebodene te weinig? Dan zeg je op...  en in bijna alle gevallen benaderen ze jouw om je met een mooie aanbieding terug als klant te winnen... Je miet het alleen 'doen'... de moeite willen nemen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

 • Wie is er online   0 leden

  Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

 • Gerelateerde inhoud

  • Door greydutch
   Hallo,
   Ik ben er niet helemaal zeker van of mijn probleem hier eigenlijk wel thuishoort, maar ik heb geen betere mogelijkheid gevonden. Mag natuurlijk verschoven worden, als dat nodig is.
    
   Sinds jaar en dag heb ik aan mijn PC een Technotrend TT connect S2-3650 CI met daarin een AlfaCrypt Cam en een originele Canal Digitaal card (oranje/wit). Als software gebruik ik DVBViewer, een erg goed programma. Deze constellatie liep jaren lang zonder problemen, tot enkele dagen geleden. Ik heb in eerste instantie contact opgenomen met het forum van DVBViewer en naar het schijnt ligt het probleem bij Windows! Sinds de update naar versie 2004 hebben namelijk meer mensen problemen en de enige oplossing is blijkbaar naar Windows versie 1909 te downgraden (wat bij mij niet meer lukt, aangezien de update al enkele weken geleden werd geinstalleerd). Het is bovendien ook geen echte oplossing.
    
   Mijn vraag is: kent iemand een vergelijkbare receiver zoals de Technotrend, waarmee de Canal Digitaal kaart goed communiceert en die geen problemen met deze nieuwe Windows versie heeft? De firma Technotrend bestaat volgens mij niet meer en ik heb tot nu toe eigenlijk niets vergelijkbaars gevonden. Aan de andere kant: ik ben vermoedelijk niet de enige die de mogelijkheid wil hebben programma's direct op mijn PC te bekijken en, vooral ook, te kunnen opnemen. Dat functioneerde eigenlijk altijd perfect.
    
   Mijn dank!
  • Door Jürgen
   De titel is denk ik niet helemaal correct maar kon even geen betere vinden.
    
   Ik heb een CD abonnement voor 6 maanden welke ik per maand apart op een door mij aangegeven datum kan laten ingaan.
   De eerste 2 maanden had ik tot eind juni verbruikt.
   Omdat je nooit op dezelfde dag het abo voor de volgende maand, in dit geval de 3e maand, heb ik het abo voor de 3e maand op dinsdag 4 augustus geactiveerd om de dag daarop, woensdag 5 augustus,  naar CD te kunnen kijken.
   Dit ging uitstekend tot vanavond, geen beeld.
   Na even gezocht te hebben, overal behalve de abonnementsperiode want die liep immers tot 5 september kwam ik achter dat maande 3 helemaal niet geactiveerd was, dit terwijl ik al anderhalve week naar CD heb gekeken.
   Nu maar weer de 3e maand vanaf morgen opnieuw geactiveerd.
   Het enige positieve is dat ik nu anderhalve week gratis heb gekeken.
    
   Het blijft natuurlijk wonderbaarlijk dat een geactiveerde maand simpelweg weer wordt gedeactiveerd.
    
    
  • Door formulerfs
   diverse nederlandse zenders liggen er uit nu om 16.55 uur.
    
   ---johan---
  • Door lujo
   Om mij als klant te behouden krijg ik van CanalDigitaal volgende kortingen toegezegd:
    
   Pakket: Rijk
   Klant: Sinds 2006
    
   Verlengen met 1 jaar
   - 2 maanden gratis
    
   Verlengen met 2 jaar
   - eerste jaar 13 euro korting (11,95 ipv 24,95)
   - tweede jaar geen korting 
    
    
   Ik ben benieuwd wat voor maximale kortingen jullie hebben kunnen krijgen om klant te blijven?
  • Door Robdebruin
   Olá, ik heb net een nieuwe receiver gekocht (amiko 8265 +) omdat de sat801 m7 de geest heeft gegeven. Er moet echter nieuwe firmware ingeladen worden omdat de receiver de canaldigitaal kaart niet herkend. Wie weet waar ik deze firmware kan vinden /downloaden? 
    
   Alvast bedankt Rob 
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.