Jump to content
Sign in to follow this  
Sattofiel

Alleen HD-pakket mogelijk na verdwijnen Settopboxpakket ?

Recommended Posts

Zat de fantastische aanbieding te bekijken (BasisHD voor "blijvend" 14,45 ipv 17,95 ofzo) van CD na verdwijnen settopbox volgend jaar. Zit alleen maar puin in het BasisHD als ik het zo bekijk, dus het lijkt me dat ik beter mijn HD-pakket met voetbal kan houden dan dat BasisHD erbij te nemen i.p.v. het settopboxpakket. Ben ik ook nog 90 euro per jaar goedkoper uit. Of zie ik iets over het hoofd (alleen HD weer niet mogelijk of zo) ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Mimisiku

Laat je niet gek maken door CDS. In 2016 willen ze stoppen met SD doorgifte. HD doorgifte is nu gewoon de "standaard". Helemaal geen reden om een speciaal HD pakket te nemen, er IS straks immers geen SD meer alleen HD.. Over een paar jaar heb je het spelletje opnieuw maar dan met HD en UHD...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maar wat als je geen abo neemt i.p.v. het STB pakket? Kan ik dan geen CD-zenders meer ontvangen als het HD-pakket dan ook zou stoppen?? Ik wil toch wel de NL zenders in HD houden op de sat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je toch nederlandse zenders wil houden, denk ik dat je moet ingaan op het voorstel om een basispakket te abonneren... 10 euro per maand kost dat.

 

 

Speciaal voor trouwe klanten:

Het Basis-pakket tot 1 januari 2016 gratis!

U leest het goed. Voor trouwe klanten zoals u doen we graag iets extra's. Zeker nu de mediawet is aangescherpt en uw huidige televisieabonnement binnenkort niet langer voldoet aan de gestelde eisen. Daarom zullen we met ingang van 1 april 2016 stoppen met het Set Top Box-pakket. En bieden we u nu al een mooi alternatief met een aantrekkelijke aanbieding.

Het Basis-pakket, een volwaardig alternatief
Het Basis-pakket biedt 31 extra zenders, waarvan 14 scherpe HD-zenders. Normaal € 15,95 per maand, maar voor u als trouwe klant maken we graag een uitzondering. Als uw apparatuur klaar is voor HDTV kunt u tot 1 januari 2016 helemaal gratis kijken. En daarna betaalt u de vaste lage prijs van € 10* per maand. Dat is elke maand een vaste korting van € 5,95 per maand!

Is uw apparatuur nog niet geschikt voor HDTV?
Kies dan voor het Basis-pakket voor € 10 per maand en ontvang met fikse korting een HD-ontvanger en/of dubbele kop. Ga naar http://www.canaldigitaal.nl/basisgratis-hdcheck/ Of bel ons op 0900-9323 (€ 1 per gesprek).

Reageer vandaag nog
Wilt u tot 1 januari 2016 gratis naar alle zenders uit het Basis-pakket* kijken? Of voordelig uw apparatuur vervangen*? Ga naar http://www.canaldigitaal.nl/basisgratis-hdcheck/ Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen, via het nummer 0900-9323 (€ 1 per gesprek). Dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur. Behalve op zondag.

Wacht niet te lang, want dit aanbod is tijdelijk.  Met vriendelijke groet,

Handtek-Bjorn-Jeurissen.png
Björn Jeurissen
CanalDigitaal

nhdr-stbp-2015.png

 

* Aanbieding is geldig i.c.m. een 1-jarig abonnement. Het Basis-pakket blijft ook na de contractperiode van 12 maanden € 10 per maand.

Edited by ceesv
persoonsgegevens verwijderd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat me opvalt is dat er tegenwoordig bij staat:

"Het Basis-pakket blijft ook na de contractperiode van 12 maanden € 10 per maand."

Hoe lang kunnen ze dat waarmaken?
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, zoiets denk ik ook.... daarom hoef ik het ook niet...

Hetzelfde heb je met Telfort internet... destijds zwart op wit gekregen dat ze een vaste lage prijs hanteren, en in de kleine lettertjes staat dan wel dat ze kunnen verhogen met de inflatie...  afgelopen jaar kreeg ik dan veen prijsverhoging van 2 % 'inflatie' te verwerken, en dat net op het moment dat de inflatie minder dan 1% was... uiteraard over gebeld, klacht ingediend etc... en nu dit jaar 5.5% prijsverhoging, geen inflatie maar "uw oude abo geldt niet meer, we hebben het vervangen".... en je, het enige wat wijzigt is dat er nu 2015 na de naam van het abo staat, en uiteraard de prijs is hoger.... dus die uitspraken zijn niets waard... ik ben nog steeds aan het bakkeleien met telfort, maar ik denk dat het zal gaan ophouden, want de standpunten blijven recht tegenover elkaar staan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blijft mijn vraag: blijft het HD-pakket van 5 euro? Want daar zit in elk geval datgene in wat ik wil hebben zonder veel rommel (no ja, commerciëlen wel).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het HD pakket kan je afsluiten naast een regulier pakket, als aanvulling dus.

Bij een tweede en derde kaart zijn er nog wel abonnees die nog € 5,- extra betalen om een paar zenders in HD te kunnen zien.

Bij de aanbieding van € 10,-zitten die al in het pakket.

Heb je geen regulier pakket meer dan verdwijnt ook je aanvullend pakket en kan je nog FTA zenders bekijken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laat je niet gek maken.

 

Denk niet dat ze jou geld ineens niet meer willen en je op zwart zetten.

 

Ikzelf ga met CD het altijd leuke klassiek lef-spel "rijden 2 autos af op een afgrond" spelen. Wie er het eerste uit springt heeft verloren :) Voordat we bij de afgrond zijn gaat CD zich nog in alle mogelijke bochten kronkelen, ben echt benieuwd.

 

Heb ook nog een adsl abo via Orange, online, M7 als extra inzet van het spel achter de hand........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is inderdaad een spel wie het langst zijn adem in kan houden.

Na de ontvangst van drie brieven en drie e-mails worden de aanbiedingen om je Set Top Box abonnement om te zetten steeds lucratiever.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik laat me niet gek maken hoor. Gaat me eigenlijk niet eens om het geld, meer om het idee dat je allerlei volkomen ongewenste zenders krijgt aangesmeerd als je alleen de NPO, de Belgen en de NL commerciëlen in HD wilt kunnen zien. Dat zou toch voor een euro of 10 moeten kunnen lijkt mij zo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daarvoor moet je bij de wetgever zijn.

Die heeft bepaald dat het basispakket uit minimaal 30 zenders moet bestaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By RAL9001
   Beste forumleden,
    
   sinds vorige week bezig geweest met het aan de praat krijgen van de Dreambox One Ultra HD. 
   Na upgrade naar NewNigma2 en installatie van de card service had ik sinds gisteren alle kanalen van canaldigitaal werkend.
    
   Dit was nadat ik mijn Duo LNB heb vervangen door een Tripple LNB. 
    
   Nu had ik het briljante idee om de derde sateliet ook even in te lezen, de astra 28,2. Bij deze actie ben ik vergeten "het wissen van de kanalen" uit te zetten. Uiteindelijke resultaat is een zeer korte lijst met enkel astra 28,2. Hierna nogmaals voor alle satellieten de kanalen laten zoeken, echter wat blijkt nu, mis ik alle kanalen van CanalDigitaal.
    
   Spelen met de tunerconfiguratie levert veel verwarring op, nieuwe kanalen die eerder niet gevonden zijn, maar helaas geen canaldigitaal.
    
   De tuner configuratie staat momenteel ingesteld op DiseQC 1.0, LNB 1 gekozen voor 19,2 ; 23,5 en 28,2. Zenderlijst van 19,2 en 28,2 geladen en hierna automatisch gezocht. Enige verschil met vorige keer inlezen is dat ik toen nog met de standaard dreambox firmware heb gewerkt waarbij ik wel een andere satellites.xml had geladen. Mogelijk heeft dit er iets mee te maken.
    
   Wie kan mij in het kort uitleggen waarvoor welke instellingen zijn en welke nodig zijn voor een Tripple LNB. Diseqc switch zit in de LNB en zou zelf de configuratie moeten kunnen vaststellen.
    
   Huigige configuratie setting :
   Configuratie modus is advanced Setting voor 19,2 ; 23,5 en 28,2 LNB 1 Prioriteit 0 Type universeel LNB Spanningsmode 13V Tone Modus AAN DiSEqC-modus 1.0 Toneburst geen Vastgelegd DiSEqC commando Geen Snelle DiSEqC Uit Herhaal sequence Uit Commando volgorde toneburst, committed  
    
   Wat zijn nu de beste instellingen voor de tunerconfiguratie?
    
   Schotel Triax 64cm
   Tripple LNB
   Dreambox One Ultra HD
    
   Kijk uit naar jullie reactie!
    
   Groeten Ronald.
    
    
  • By Romavami
   Hallo Forum
    
   Ik heb het CD "Rijk" abonnement met twee extra kaarten.
   Bij toeval ben ik erachter gekomen dat het zenderpakket "Rijk" bij ons alleen compleet is op de eerste kaart die ik ooit besteld heb.
   Een aantal zenders (Fox1, Ons bijvoorbeeld) die wel in het pakket "Rijk" horen zijn niet te zien op de extra kaarten.
    
   Is dit normaal of zouden alle kaarten qua pakket hetzelfde moeten zijn.
    
   Groet Rob
  • By Ikke41
   Goede dag.
   ik zag dat U de VU heeft, ik heb die ook pas en ben niet zo handig in die dingen, weet U hoe ik de TV aan/uit knop op de AB kan instellen zodat ik de AB van de TV weg kan leggen. Hopelijk weet U of een ander het.
   alvast bedankt
  • By Sprietje
   De zender Mezzo is sinds vanochtend niet meer te ontvangen met het Rijk abonnement.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy