Ga naar inhoud


coronavirus, COVID-19 Deel 2


ceesv

Aanbevolen berichten

58 minutes ago, astro iris said:

Verdomde corona blijft hier rondwaren, na een oude schoolvriend, een astronoom vriend, een goede kennissen van mijn ouders, nu nog een gewezen buurvrouw en moeder van onze dichtste buren. Mag stoppen nu.😢

Sterkte ermee... Als het zo dichtbij komt, dan kan ik mij goed voorstellen dat het niet eenvoudig is... Hopelijk komt er spoedig een einde aan dit alles....

“Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.” ~ Winston Churchill

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dave Greenfield ook gestorven aan de complicaties van corona.. (Toetsenist van ' The Stranglers' )

"Een leven dat niet kritisch naar zichzelf kijkt, is het niet waard om geleefd te worden."

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier in Spanje zijn er in April naast het bekende cijfer Corona doden 7000 onverklaarbare doden meer die uiteraard niet getest worden. Dit virus is veel erger als men ons voordoet en veel wordt gewoon niet gemeld. Er waren in Spanje in April 2020 68.500 doden dit is 28.000 hoger dan vorig jaar in April waarvan men nu 7000 gewoon niet kan thuis brengen en waar men vermoed dat de overigen ook Corona zijn maar een andere dood oorzaak toegewezen hebben gekregen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

In Nederland is het al niet veel beter.

Er zou een registratiesysteem komen waarbij ook de "verborgen coronadoden" zouden worden meegeteld, maar dat zijn er blijkbaar toch meer dan men wil weergeven.

Een week na de registratie waren er al tegen de duizend coronadoden extra geteld die men maar angstvallig heeft weggelaten bij het RIVM.

Op dat moment, het zal rond 20 april zijn geweest na de start van het tellen van de verborgen coronadoden, waren er rond de 4300 mensen aan corona overleden en nog eens extra 900 verborgen doden.

Dat aantal liep zo vreselijk op dat men deze verborgen doden niet meer optelt en er ook niet meer over bericht.

 

Quote

Huisartsen gaan ‘verborgen corona-doden’ registreren

13 april 2020 17:10 door Sebastiaan Scheffer
 

Er komt een landelijk systeem waarmee coronadoden geregistreerd worden die op dit moment niet meegenomen worden in de statistieken van het RIVM. Dat hebben de Nederlandse huisartsen maandag bekendgemaakt...........

 

Bron om verder te lezen:  https://www.oogtv.nl/2020/04/huisartsen-gaan-verborgen-corona-doden-registreren/

 

 

"Een leven dat niet kritisch naar zichzelf kijkt, is het niet waard om geleefd te worden."

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vanmorgen op NPO radio1 : de GGZ die (straks) de coronacontroles moeten doen hebben nog steeds geen instructies gekregen, hebben daar ook geen personele bezetting voor die moeten nog aangenomen worden enz enz. Dus in het geheel niet op hun komende taken voorbereid. Vraag me dan ook af waar zijn ze in Den Haag allemaal mee bezig? Persoonlijk ben ik helemaal niet tevreden over het optreden van onze MP en onze regering. Lopen achter de feiten aan, gelijk Rusland en Brazilië. Daar zijn ook grote drama's in wording.

Link naar reactie
Delen op andere sites

2 uren geleden, 5061 zei:

Persoonlijk ben ik helemaal niet tevreden over het optreden van onze MP en onze regering.

 

Ik dus ook niet. Nog steeds is er een tekort aan mondkapjes en dat al 2 maanden. Vanmorgen trad Anita Meijer op bij een verzorgingstehuis. Een optreden voor de bewoners die lekker bij elkaar zaten en het zorgpersoneel er vlak bij zonder mondkapjes. Testen zitten ze pas op 7000 ipv de beloofde 29.000.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

Dan moet je wel hersencellen bezitten.

  • Haha 1

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...